Derleranacum Dün avmye gittim 2 parça ihtiyaç vardı almam gerekti size yemin ederim ki mağza kapılarından taşımıştı sıralar her mağazada sıralar dolup taşımıştı avm ana baba günüydü çarşı aynı keza kazalar üzerine kazalar oldu altı üstü 17 gün evdeler yani marketlerde açık ihtiyaç olan çıkar alır 1 kişi dertleri ne acaba ne kadar duyarsızlar ya almadım geri çıktım milletin hakkına giriyorlar
Adrienne Derleranacum onlarda sizin gibi 2 parça bişey almaya gittiler belki ? Siz gidince sorun yok ama onlar gidince mi var
ZRaporu Derleranacum işte onlarda 2 parça bir şey alıcam diyip kendini haklı sebeplerle görüp başkaların haksız sebepleri olduğunu savunanlar. Edit: üstteki yorumları okumadan yazdım. Demek ki ben tek böyle düşünmemişim
deleted77 Derleranacum ben şahsen herşeyi onlinedan alıyorum çok önemliyse büyük marketler ve avm ye pandemi başından beri hiççççç girmedim parklar vs. dahil ama malesefki bu iki parça birşey alıcam dyip giden zihniyetler sayesinde bizlerde etkileniyoruz ve virüs artıyor. Hatırlıyorumki siz sürekli avm postu açıyorsunuz bebeğinizle gitmiştiniz almamışlardı sonrada yine gitmek adına soru postu açmıştınız açıkmı diye şimdide gidenleri karalıyorsunuz unutmayınki onlar arasında sizde varsınız. Kimse gitmese zaten problem olmaz herkes kurallara uysa bu gün bu durumda olmazdık .
Derleranacum Adrienne farkındamısınız kucak kucak kıtlık var gibi çıkmışlar diyorum kaza üzerine kaza oldu diyorum çarşıda dünyanın sonu gibi hucüm etmişler dışarıya diyorum
Derleranacum Olivetti emin olun hiç de ihtiyaç değildi herkes kucak kucak alışveriş yapmış sıralar kapıya kadar uzanmıştı kıtlık var gibi sonsuza denk alınmayacak gibi nefes alınmayacak kalabalık vardı ben ateş ölçer almaya gittim ve e bebeğin deterjanını kullanıyorum onu almaya gittim intranetten alışveriş yapamıyorum kartlarımız olmuyor…
deleted13 1 senedir o fellik fellik gezenler yüzünden eve girdik halen evdeyiz.Bacakları kırılasıcalarrr😐.
Suna deleted13 bazı insanlar nedense umursamıyo ben avm caddesinde oturuyorum hiç kimse takmıyo hep kalabalık var bide balkondan bakarım çok yasak günlerinde dahi insanlar ailecek arabalarında seyehat ediyorlar 🤷♀️ yürüme mesafesi olduğu halde hiç girmedim daha avm ye
Tosariktospa Derleranacum Belki giren her kişi sizin gibi düşündü. Allah allah ben iki parça şey almaya geldim ama millet akın etmiş.🙄 İki parçayı kapanma sonrasında da alabilirsiniz bence. Ben en son hamileliğimi yeni öğrendiğim de aserdigim için gittim avmye yemek yemeye ertesi gün kapandı. Bu ilk kapanmaydı ve bebegim doğdu 6 aylik oldu daha gitmedim avmye yada kalabalık mekanlara
Dolunayy Derleranacum Ben iki parça şeyi bile internetten sipariş veriyorum asla gitmiyorum iki parça şey için siz niye gittiniz mesela
Kahvelidondurma 2 parca için ben avmye gitmem isterse 10 parca olsun yine gitmem hic gitmedim pandemide gitmeyide dusunmuyorum boyle boyle bitmiyor vakalar , netten alışveriş yapıyorum hem yargilamissiniz hemde sizde varsınız anlamadım yani