Kocama nazar değdirdim iyi mi 😂 yaptığı en ufak bir hareket bana batmaya başladı. Ne güzel işten geldi güle oynaya ymek hazırlıyorum konuşuyoruz falan Bi şey bulup kızıyor laf ediyor. Kızıma makarna yaptım yere düşürdü ne olurdu da bana vermeseydin dinleseydin beni yaa burda suç benim mi kendin düşürüyorsun bana niye kızıyorsun diyorum tamam kes diyor onun üstüne ben kızıyorum laf söylüyorum. Eşimin siniri 10 dk söylenir geçer hiçbir şey olmamış gibi devam eder ama ben öyle değilim. Uzattıkça uzatırım. Hala içimden konuşmak gelmiyor. Cilve falan da yapmıyorum artık. Sofrayı kaldırıp kızımı uyutyorum ortalığı toplayıp çay içip yatıyorum eşimi beklemiyorum Bile. Gelsin yatsın istediği zaman. Haliyle ben böyle olunca 1 haftadır birliktelik de yok. Ben istemiyorum. Yatağa girince bile hemen sırtımı dönüyorum. Kızımın yatağına doğru yatıyorum. Niye böyle oldum hiç bilmiyorum. Eşimin fevri hareketleri beni bitiriyor galiba

deleted77 yok içimden muhatap olmak bile gelmedi. Durduk yere kızınca susmayı tercih etmeye başladım artık. Normalde asla susmazdım ama artık kendimi yormak bile istemiyorum. Şu 1 hafta 10 gün öncesine kadar her şey gayet iyiydi

Ecenaz eşin sürekli mi böyle yoksa son zamanlardamı belki işle alakalı bir sorunu falan vardır iletişim halinde olmak her zaman daha iyi olur sende sıkıntını dile getir anlayışla karşılar belkide daha dikkatli olur

deleted77 yok yok sürekli böyle değil sadece 1 hafta 10 gündür böyle. Bir anda patlıyor olup olmadık şeylere bende ister istemez etkileniyorum. Konuşmak en iyisi ama o anki şeyle yapamıyorum işte ben. Gayet iyiydik. Eşim polis stresli Bi mesleği var ama bilemiyorum işte

Ecenaz stresli bir dönem demekki sen yinede bir konuş sor canım daha iyi olur hem hatasının farkına varmış olur

Ecenaz canım bana kızma ama biraz sende gibi yani bunlar kücük atısmalar ama sen takılı kaldıkca tartışmaya donuyo.bunlar uzatmayı gerektircek seyler degil haliyle büyüyor ve sen eşinden ayrı kalıyosun 1 hafta kaldıgınız gibi içinde de kuruyosun fln eşinde tribini gördükçe yanasmıyo.. bak eşin için tartısma bitmiş ama sen 1 haftadır onu beklemeden yatıyosun aranıza sogukluk katıyorsun birbizinizden uzak kalıyorsunuz ve bu kücük sey böylelikle büyük sorunlara yer açıyor iki farklı karakterde insanlarsınız tabiki yeri gelicek catısıcaksınız birbirinizin stresini kaldıracaksınız bizde asırı kavga ediyoruz buara ama 5 dk sonra hic etmemiş gibi davranıyoruz konu büyük olmadıgı sürece üstünde durmanın ne anlamı var

Eşin de polismis , kim bilir neler yaşıyor neler görüyor canım , madem hep böyle değildi, birkaç gündür böyle, vardır bir sıkıntısı, keşke öyle yapmasaydin. Belki de çoktan kapanıp gidecekti konu. Eskiye donecektiniz. Bence artık yanaş eşine daha fazla uzatma. Bak kendini yiyip bitiriyorsun bu sefer…

Ecenaz yaa kuzum benim eşim de böyle arada oluyor onların aşırı stresli meslekleri var bunalıyorlar haliyle 😕 uzatmayı gerektirecek bişey yok durduk yere aranıza soğukluk giriyor .