Kızlar merhaba öncelikle çok utanıyorum ama neyapim sormam lazım size eşim çok istiyor ama ben istemiyorum canım çok aciyor ve zevk almıyorum neyapcan kaç defa tartıştık bu konu uzerine biraz değişlik olsun istiyor onun istediklerini yerine getirmiyorum diye üzülüyorum ama.neyapim ama ben istemiyorum nasıl olcak yapan varmı aranızda nasıl giriyorsunuz 😟
Anal iliski 😳
Ceylanduru333 canım sen istemiyosan niye zorluyo baska değişik cok fikirler var her istedigini de yerine getirmek zorunda degilsin ki
Ceylanduru333 bence kesinlikle olmamalı tabi bu benim görüşüm. Günah boyutunu geçtim sağlık açısından çok tehlikeli. Kolon yırtıklarına bile sebep olabiliyor, enfeksiyon, kanama vs. Başka türlü renk katabilirsiniz bence ilişkinize. Erkeklerin bu zevkini asla anlamıyorum. Neyse ki benimkinin midesi bulanır muhabbetinden bile… Çok değişiklik istiyosan de kocana ben seni s… de🤣
kopuklukahve ahahah allah seni kız beni güldürdün 🤣🤣🤣
Rouge haklisin canım bilmem bu ne zevkmis anlamadım ki 😏🙄
Ceylanduru333 öyle söyle bak bidaha istiyo mu🤣
kopuklukahve ahahah valahi döver beni 🤣
Ceylanduru333 hosuna gidiyosa yaparsın canım bazı kadınlar ordan zevk alabiliyormuş sana kalmıs ama sen zevk almıyosan neden yapasın ki
Rouge kesinlikle istemiyorum zaten kızdım ona dün artık demicekmis canım bakalim🙏
Rouge nasıl alıyorlar zevk ayy 🤢
- Düzenlendi
kopuklukahve arkadaşa katılıyorum benim eşimde bana demişti nasıl bir şey merak ediyorum dedi bende dedim gel önce senin kıçına bişey sokayım hoşugiderse bakarız dedim saçmalama manyak mısın dedi bidahada konusu olmadı Ceylanduru333
Ceylanduru333 istemiyorsan bitmişyir net. Sen onu üzmek istemiyorsun ama o seni zora sokuyor. Benim tasvip etmediğim bir ilişki türü. Başkası ne düşünür ne yaşar beni ilgilendirmez ama kocamın beni istemediğim bir şeye zorlaması hele ki böyle bir şeye zorlamasını asla kabul edemem. Bir köşe yazısı okumuştum erkeğin karısını anal ilişkiye zorlaması boşanma sebebi sayılıyor.
Ceylanduru333 ✋✋şimdi linç gelecek ama eşim istediği zaman yapıyorum
07_antalya kimsenin kimseyi linçlemeye hakkı yok tercih meselesi ama dini açıdan da günahı çok büyük
Sevgilimde istiyor.. ama baya acıyor.
Hanmefendi biliyorum canım ama yapıyorum ya napim galiba bende istiyorum o an
kedicikkk aynen canım doğru
07_antalya hayır canım o senim şahsi kararın kimse bisey diyemez
Angelove dimii