Kızlar merhaba öncelikle çok utanıyorum ama neyapim sormam lazım size eşim çok istiyor ama ben istemiyorum canım çok aciyor ve zevk almıyorum neyapcan kaç defa tartıştık bu konu uzerine biraz değişlik olsun istiyor onun istediklerini yerine getirmiyorum diye üzülüyorum ama.neyapim ama ben istemiyorum nasıl olcak yapan varmı aranızda nasıl giriyorsunuz 😟

Ceylanduru333 canım sen istemiyosan niye zorluyo baska değişik cok fikirler var her istedigini de yerine getirmek zorunda degilsin ki

Ceylanduru333 bence kesinlikle olmamalı tabi bu benim görüşüm. Günah boyutunu geçtim sağlık açısından çok tehlikeli. Kolon yırtıklarına bile sebep olabiliyor, enfeksiyon, kanama vs. Başka türlü renk katabilirsiniz bence ilişkinize. Erkeklerin bu zevkini asla anlamıyorum. Neyse ki benimkinin midesi bulanır muhabbetinden bile… Çok değişiklik istiyosan de kocana ben seni s… de🤣

Rouge kesinlikle istemiyorum zaten kızdım ona dün artık demicekmis canım bakalim🙏

Ceylanduru333 istemiyorsan bitmişyir net. Sen onu üzmek istemiyorsun ama o seni zora sokuyor. Benim tasvip etmediğim bir ilişki türü. Başkası ne düşünür ne yaşar beni ilgilendirmez ama kocamın beni istemediğim bir şeye zorlaması hele ki böyle bir şeye zorlamasını asla kabul edemem. Bir köşe yazısı okumuştum erkeğin karısını anal ilişkiye zorlaması boşanma sebebi sayılıyor.