tartışmayın seviştiğiniz yerleri yazın ne saçma iş yapıyorsunuz isteyen istediğini yapsın. Herkesin değerleri doğruları aynı olmak zorunda değil. İsteyen nudist olsun isteyen aşırı muhafazakar, dünyada onlarca ilişki tipi var, çok erkekle birlikte olma birden fazla kadınla birlikte olma, normal hetero ilişki, gaylik veya lezbiyenlik, çıplak yaşama akımı vs vs var evet toplumsal düzen için bazıları uygun değil ama bu duyguları yeryüzünden insanların zihninden silemezsin binlerce yıldır var olan bir şey. Evlilik öncesi ilişkide çok açık düşünceye sahibim farklı bir erkekle de aynı zamanda birlikte olabilirm demiş bu bize zor gelebilir ama bu bizim büyüme yetişme tarzımızla çevremizle ilgili bir şey. Burada eleştirdin diye de kimse 20 30 yıllık dşüncesini karakterini değiştirmez hele ki inatlaşma tartışma moduna girdiysen. Örneğin ben özgürce nudist olarak yaşamak isterdim cinsel hastalık doğurganlık olmasa istediğim erkekle de ilişkiye girerdim ama içimdeki bir fantazi hayal veya duygu bu yoksa mevcut yaşamımda bu imkansız