Selam, Bir post’da benden gelsin. Nasilsiniz?
Bir soru sormak istiyorum. Esim cok inatci .. sen yaptin bende yapacam sen bunu soledin bende solicem kafasinda. Ve asla kendine bazi seyleri yediremiyor. Beni kimse kucuk goremez kafasinda.
Mesela ben aramadiysam bende aramicam diyo yuzuklerimi cikarmama izin vermiyor ise giderken takmayi unuttum bende takmicam artik diyo ne yapsam oda aynisini yapiyor ve beni bunaltiyor bu durum karsisinda ne dicemi nasil durcagimi bilmiyorum ben mesafeliysem oda mesefeli taktige taktikle geliyor? Normalmi? Ne yapmak lazim ki bu durumda

Sudamlasi aayy özür dilerim ama hic normal degil ben olsam kızardım aynısını yapardım fıtık ederdim onu benden kücük kız kardeşimi anlatmıssın ne yapsam aynısını yapıyo..gosterdigi imaj da bu bundan cıksın kendi de bir birey kendi fikirleriyle hareket edebilir inatlasmadan biseyleri dile getirebilir kendini ispatlamamıs biseyleri gosterememiş mi ?yada takdir mi edilmemiş hiç?kimse beni kücük goremez kafasında.yoksa hala olgunlasmamıs mı ?ben olsam bu hareketlerin altında yatan nedenini bulup konusurdum mesela takdir edilmemişse kendini ispatlamaya calısıyosa ben ona bu eksigini verirdim konusurdum vs olmadı kırıcı olurdum camdan atlasan atlicak mı inat konusunda ise ben ve nişanlım asırı inatcıyız ama ortak fikirler buluyoruz inatlasıp zıt gitmemeye çalışıyoruz ikili ilişki bu yani yeri geliyo ben yeri geliyo o yoksa zor

Sudamlasi böyle çok zor olur canım çocuk gibi bu hani ergenliğe giren bazı çocuklar yapar olgunlaşmamış henüz sanırım 🤷‍♀️ açıkça konuşmayı bu yaptıklarının olgun bir bireye yakışmadığını anlattınmı yada destek almalı genelde güven problemi olan ve takdir edilmemiş kendini eksik hisseden bireyler bunları yapar

deleted77 kac kez konustum hep ayni. Onu huy edinmis. Ve kavgalarimizda hep beni kucuk goremezsin diyor. Mesela benden nasihat almiyor birsey konusurken ben fikrimi solesem itaat etmiyor.

Rouge Köyde yasamis buyumus ve cok zorluklar gormus simdi yurtdisindayiz o yuzden buyuk davraniyor diye dusunuyorum.

Sudamlasi olabilir bide sen tam tersiysen kendini sana karsı da ispatlamaya calısıyo olabilir

Sudamlasi belliki ciddi problemi var canım bence uygun bir dille anlatsan ailesi falan farkında değiller mi yardım alsan

Kobranecla kavga ederkenn bile ayniyiz biliyormusun ben biseye elimi dokunsam dur sen kiramazsin diyo parcaliyo