İlk görüşte aşka inanır mısın?

Edit:İlk zamanlar inanmıyordum ilk görüşte ki aşka takii kocam bey karşıma çıkana kadar😍.Ben ondan uzak kalmağa çalışsamda hep karşıma çıkıyordu.💙Eşim hep söyler bana sen benim kismetim alın yazımsın🥰

Panda ilk görüşte değil de bi göz göze gelince oldu herşey, balık almaya göndermiş babam, dönüşte elinden balık poşetini alınca hikayeme yanıt verdi ordan yürüdük 🤲😁🤭

Deleted6 Aynen ya ilk görüşte derken yani ilk gördüyünüzde demek istedim canım ilk karşılaşma gibi benimkide öyle oldu kalbim hızla çarpmaya başlamışdı😍

Panda ilk görüşte değilde bir kaçıncı görüşte olmuş olabilir 🙈

Panda benim değilde kocamın ilk görüşte aşktı çünkü ben ilk gördüğümde nasıl da sapık gibi bakıyor hiçte tipim değil kro gibi demiştim 😂 ama gözlük altından çaktırmadanda bakmadım değil 🤪

deleted77 bak kro gibi deyince urfalı olduğu geldi aklıma 😂😂benmde ilk sevgilim urfalıydı esmerdi ,şuan eşim urfalı değil ama yine esmer 😂😂

Nietzsche eşim aşırı esmer değil ama o gün toplantısı varmış takım elbise klasik ayakkabı falan ayy ne iğrenç hiç tarzım değil demiştim 😂 bende Urfa’ya geziye gitmiştim tesadüf işte 🙈

Panda ben ilk görüşte aşık olmadım nişanlım ilk gördügüm anda biseyler hissettim diyo sınıfa girdigimizde gormus onunki baska sınıftı ne yaptı ne etti değiştirdi aynı sınıfa geldi bende konusuyodum arkasından aayy bir sınıf için bu kadar sorun cıkarıyo fln diye sonra cocugun yerini kapıyodum fln bisey demiyodu hala anlamamıstım ta ki hergün çaktırmadan bir sıra atlayıp yanıma gelene kadar kalem atıyodu yere vermem için o anda gozlerinden etkilenmiştim ama ask degil anca sınıftakiler gozumü acana kadar farkedip etkilenmeye baslamıstım peehh ne günlerdi neler neler yasandı içim kıpır kıpır oldu yaslanmıs gibi hissettim 😂😂

Panda İlk gözgöze gelişimizde aşık olduk birbirimize eşim de hep söyler ben de ❤ tabiki sevgi zamanla oluştu ama aşk İlk andan itibaren, tamam bu o hissi ❤ ben

Panda ilk görüşte merdivenlerden inerken göz göze geldik ve içimden ılık ılık bir şeyler aktı 😍

Nietzsche bizimki aşırı saçmaydı kız aslında kocalarla nasıl tanıştınız postu olmalı 🤩

İnanıyorum fakat zamanla oluşan şeylerin sağlamlığına daha çok inanıyorum😅

Panda inancımı boşa çıkardılar maalesef ne aşka inanmıyorum ne sevgiye

Panda ben inanmam ama eşim bana taa ergenlik zamanından beri ilk gördüğü andan tutuk 😅 ben hiiç oralı olmadım yıllaar sonra birleştik 😅