Burcin8080 Aranizda evlenmeden once baskalariyla iliskiye girenler var mi esleriniz biliyormu o kisiyle veya kisilerle karsilasiyormusunuz hic 😊
Rouge Burcin8080 bence evlendigimiz kişi ondan öncesini bilmek durumunda degil geçmiş ondan öncesi sonucta yani bilmek isterse ama yargılamak için degilse bilemem ondan öncesi içinde yargılicaksa hic evlenmesin güvenen insan zaten sorgulamaz etmez bastan kendini belli eder
Olivetti Burcin8080 eşim tabiki bir kaçını biliyor karşılaştığımız da oluyor. Önceden kaçardı o ortamdan dayanamıyorum derdi şimdi yine dayanamıyor ama acıtasyon yapmıyor hiç değilse görmezden gelmeyi öğrendi . Ay ben Bile takmıyorum ona ne
Suna Burcin8080 başkaları ile değilde eşimle olmuştu 😍 ama farklı biri ilede olsa kesinlikle söz konusu etmezdi önemsemez geçmişi ve doğru olanda bu
Burcin8080 Nietzsche benim 17 yasimdayken universiteye ilk basladigim sene ilk sevgilimdi oldu aramizda biseyler sonra ayrildim tovbe ettim dahada yanlis yapmadim ama evlencegim kisiyi bekledim ve bazen cok pis vicdanim sizliyo
Nietzsche Burcin8080 anladım canım o yaş tam cahillik yaşı . Olan şey için üzülme bence . Şuan evli misin
Burcin8080 Nietzsche evliyim o cocuk aslinda beni seviyor gibiydi ama benden kan gelmeyince beni yuz ustu birakti sonra ben kadindoguma gittim zarimin esnek oldugunu soyledi yinede inanmadi
Nietzsche Burcin8080 iyi ki ayrılmışsınız . Bence hiç vicdanen kötü olma. Şuan mutluysan sorgulama bile
Rouge Burcin8080 heh işte böyle erkekten uzak durucaz hersey kızlık degil cogu kadında yok esnek ha madem o kadar onem veriyo niye senle evlenmeden birlikte oluyo?ve üstüne bunun için bırakıyo?hem kendisi evlenmeden birlikte olsun hemde bakire kız arasın inan gitmiş iyi etmiş ya
bittercikolata Burcin8080 başkalarıyla değil ama eşimle oldu 🙈 8 sene sevgili kaldık zaten iyi ki de olmuş ki evlenince hic problem yaşamadık kaldığımız yerden devam ten uyumunu daha sevgiliyken yakaladik🤭🤭
deleted_4033 Burcin8080 ilişki konusunda sadece eşimle yaşadık ama bir kaç sevgilimle görüntülü konuşmuştuk 😐 ama şimdi ki aklım olsa asla yapmazdım 🤭 Hatta biriyle şuanda yüz yüze bakıyoruz. O zamanlar askerdeydi anlaşamasakta çok seviyorduk . Bana askerden gelene kadar bekle konuşmayalım birşey olur ayrılırız sonra yüzüne baktığımda acı duyarım demişti sinir oldum bu sözüne 😒 sevmeme rağmen ayrıldım . Şimdilerde kızımı seviyor 💁🏻♀️
Aybukeninanasi Burcin8080 Sadece eşimle oldu 3 yıl sevgili kaldık sonra evlendik 6 yıldır birlikteyiz 😂
Mirinda İnsan birinine aşık olup evleceğim insan bu diyince bu konular konuşulmamalı bence yani geçmişin bi önemi yok bence geçmiş gitmiş biz eşimle böyle yaptık yani herkesin bi geçmişi var herkesin az çok yaşadığı şeyler var sonuçta