Canımız kendimizi ihmal etmiyoruz değil mi kızlar 💅 günlük cilt bakımı rutinlerimizi konuşalım mı 💆🏼♀️
Cilt bakımı rutini
Bingo ah canıma 2 çocuktan sonra uzun uzun banyo yapmayı bile özledim 😂
Nutella1905 ayyy yapma yapma 😘 her gün 10 dk yeterli
- Düzenlendi
Bingo asla ihmal etmiyorum daha önemli acil seyleri ediyorum ama bakımı asla keske herseye böyle önem versem😂 cok rutinim var cildimin durumuna göre degişiyo ama buara buhar banyosu yapıyorum suya hoş yaglar damlatarak kokusu hosuma gidiyo😂sonra arındırıcı maske, cilt yenileyici kimyasal peeling yıkadıktan sonra gözenek sıkılaştırıcı serum c ve a vitaminleri nemlendirici eger cildim cok kuruysa nem maskesi uyguluyorum veee sonuc ısıl ışıl pürüssüz bir cilt 🧖🏻♀️💅🛁
Bingo ah canım o 10 dakikada işte ancak duşa giriyom oda nadış çıkıyom anlamıyom bile 😂
Nutella1905 😘 analık ışıltısı vardır sende
Bingo ay şımardım şimdi uzun zamandır böyle güzel söz duymamıştım 😍
Nutella1905 iki tane yavru getirmişsin dünyaya 😘 sen iyi hissetmeyeceksin de kim edecek
Bingo cildim çok hassas ve pek de kullanmaya ihtiyacım yok ☺️ Günlük bi temizleyici jel , tonik ve e vitamini içeren serum kullanıyorum hafta da iki maske yapıyorum yetiyor 😗
Bingo bakım rutinimden asla ödün vermem 🥳
deleted_4033 e vitamininden memnun musun canim
Bingo Benim cildim kuru çok güzel nemlendirici etkisi var . Yüzdeki güneş yanıklarına ve koyu halkalara da iyi geliyor .