Cilt bakımı rutini
Bingo cildim çok hassas ve pek de kullanmaya ihtiyacım yok ☺️ Günlük bi temizleyici jel , tonik ve e vitamini içeren serum kullanıyorum hafta da iki maske yapıyorum yetiyor 😗
Bingo bakım rutinimden asla ödün vermem 🥳
deleted_4033 e vitamininden memnun musun canim
Bingo Benim cildim kuru çok güzel nemlendirici etkisi var . Yüzdeki güneş yanıklarına ve koyu halkalara da iyi geliyor .
Rouge korkma isteyen her türlü yapar bunu bir üçüz anası yazıyor ona göre düşün 😁 eşin yada annen ilgilenirken gayette yapılıyor sen benim gibisin bence asla ödün vermezsin rutininden 💃🏼
Rouge valla bakım falan yapamıyorum ikizlerden sonra günlük nemlendiricimi sürebilsem şükrediyorum 😅 benki manikür yapmaya 1 saat harcayan insanım😏
- Düzenlendi
Bakım rutininden hiç şaşmam. Yüz temizleyiciler, peeling en son da Yeşim taşıyla nemlendirme🥰bir kızım var 3 yaşında doğduğundan beri hiç engel olmadı. Bana her fırsatı değerlendirdim pusetine koyup yanıma getirip hemen yüzümü hallederdim. Kangurua koyup işlerimi yapardım. Yani bi çocuk hiç mi durmaz hep mi engel olur hiç mi uyumaz anlamıyorum 🤷🏼♀️ Yada ben çok çözüm odaklıyım çabalıyorum bilemiyorum 😏
deleted77 yaa evet ödün vermem sen gibi 🥰annem yakın olucak zaten kimse olmasın sadece hergün 10 dk cilt bakımına ayırsam yeter şimdi de kardesime bakıyorum annem calısıyo evde değilken ev iş herseyle ilgileniyorum maskemi sürüyorum evi temizliyorum kuruyo yıkıyorum rutinimi yapıyorum aynı zamanda işlerime devam acemilik cekmicem😂
Rouge ya canim sana ne sorcam. Sivilce için bildiğin etkili bi sey var mi?
- Düzenlendi
Sadem sagol canım🙏😍istek varsa tamamdır yapa yapa fikrin de artıcak selülit için bikaç yag karıştırıyorum ben miktarıyla biberiye portakal kabugu yagı gibi detaylı ölçüleriyle yazcam dersten cıkınca istersen .sonra yagı sürüp strecliyorum bacagımı o böyle yanıyo ama gerçekten işe yarıyo birde ben vücudumu kuru fırçalıyorum kan dolasımı hızlanıyo parlak görünüyor selülite etkili sonra nemlendirici yada yag sürüyorum mis siyah nokta içinde cift asamalı temizle yeterli gelmedigi için gitmiyo veya artıyo mesela bir jel ürün birde krem temizleyici kullan sivilce için cay agacı yagı sürüyorum sabaha geçiyor desteklemek için de gözenek için serumlar fln kullan leke için a veya c vitamini tamamdır😂