Cilt bakımı rutini
Rouge anladim canim cok Sagol 😘😍
deleted_4033 e vitamini nasl ne nerden alyosunuz acaba benimde yuzum cok kuru😐hic bisey kullanmıyorum yuzume sabun bile:/
Rouge şimdiden ayak uydurmuşsun zaten canım sen 😍 böyle devam biz 💃🏼🤩
Selale canım nemlendirici sür ama emildikten sonra tekrar sür tek bir kere degil yani böylelikle her fondoten oluyo cilde kuru gorunmuyo birde ozellikle o bölgelere 2 kere fln .bende öyle sorun olmuyo ve kimyasal peeling kullanıyorum .tanecikli olanlar ciziyo sevmiyorum .oyle gectim pul pul görünümün onune tabi bide cildine gore fondoten kullan bitince de sprey sıkıyorum makyaj sabitleme spreyi 👍🏻
Sadem canım cildin cok hassasa bilemem ama ben hergün okula dahi gitsem kalkıp kuru fırçalıyorum tabiki bastırmadan tahris etmeden ayak topuklarımdan başlıyorum tüm vücudumu fırçalıyorum hem kan akısı hızlanıyo böyle dinç oluyosun .eger düzenli yaparsan cok etkisini görürsün ,bacak o kadar pürüssüz parlak oluyo ki anlatamam .bitince de bebek yagı sürüyorum pamuk gibi oluyorum. koluma temas ettiklerinde ne kadar yumuşak ve pürüzsüz diyolar aynısı sanada olur 😂selülit için 8 damla biberiye 15 damla kekik 4 tatlı kasıgı susam yagı 4 cay kasıgı portakal yagı karıstır bacagına sür strec film sar bazen de hardal,acı biber,at kestanesi,sarmasık ,sardunya,ardıc biberiye yagı karıstırıyorum iki tarif de etkili bunlar yakıcı yağlar sonra strec film sar kalsın kalabildigi kadar cıkardıgında terlemiş gibi olcak sıcacık onu iyice yedir yukardan asagı masaj yap etkisini goruceksin .birde bir krem var ismi kräuterhof selülit için trendyolda var sanırım o da cok iyi.temizleme ürününde ben cok dikkat etmiyorum kurutmadıgı sürece sıkıntı yok .bazen bioderma bazen garnier bazen la roche posay jellerini kullanıyorum krem temizliyici de öyle. orda yok sanırım ama niveanın az once saydıgım markaların krem temizleyici versiyonu var once krem sonra jel olarak temizle siyah nokta gözeneklerin arındığını goruceksin serum ve kremde en etkili ürün de the ordinary(siyah nokta için olan ürünler)arındırıcı maske olarak the body shop birde peeling(ben kimyasal olandan yanayım)tamamdır kalmaz siyah nokta fln
Rouge at kili fırçası mi canım
Senenekimsem evet 😍
Rouge valla üşenmeden uzun uzun yazmıssın canım cok teşekkür ederim hakkını helal et uğraştırdık senın ekran görüntüsü alacam hepsıne bakıcam sımdı ınt 😍 uygulayıp sana haber ederım ınt araştırıyorum sürekli bın bir çesıt ürün var böyle bılgili bilen bırınden daha ıyı oluyor cok sagol canım tekrar 😘
Sadem rica ederim canım ne demek❤️Büyük nenem her sabah bacaklarına masaj yapardı vücudunu kremlerdi bende onların yanında kaldıgım zamanlarda hep bize de zorla yaptırırdı ve 100 yasına kadar yasadı taş gibiydi kırısıklıkları o kadar azdı ki bacakları süt gibi fln ama gelinleri daha yaslı duruyodu😂 hep herkes söyler imrenirdi bizden ondan alıştık rutin haline geldiginde cok faydasını goruyosun ve alısıyosun