• +18
  • En çok neresiyle🤪

Hadi kızlar hanginiz eşinizin en çok neresiyle oynamayı(!)😂😂 seviyorsunuz?
Ben başlayayım.. kulağıyla🤣 sanırım kulak fetişim var 🙉😂

Oyuncak mı bunlar ya 😅 Ama bazen biyomekanik diyebilceğimiz duyarlılığı yüksek bölgelerine ritmik temaslar karşıdakini mutlu ettikçe iki taraf da mutlu oalbiliyor ama kulaktaki yumuşaklık güzel oluyor tabi kulak memesi varsa, Genetik olarak birçok kişide kulak memesi yok yapışık.

Ben herzaman el atardim onune muck diye surekli surekli okadar aliskanlik olduki artik kendim bile rahatsiz oluyordum abileri kayinbabam bir arada oturuyorduk hep birlikte ayni mahallede ayni evde oturdugum vardi onlarn yaninda yaparim yada kayinlarimi o sanar birden onlara yaparim diye jendimi firenledjm artik yapmamaya basladim sukur artuk fazla yapmiyorm unutursam iyi 😂😂

Fatimaaa kız biyomekanik duyarlılıgı yüksek müksek derken postun konusunu unuttum kendimi derste hissettim yemin ederim ne kadar da biyolojiksksks’li bilimseljsjsjs’li bir yorum 😂🌸buarada soruya cevap vermemişsin sen neresiyle oynamayı seviyosun
        (Güzel yorum yanlıs anlama beni)

Hanmefendi yüzüyle cenesiyle sacıyla birde biyer kesfettim kulagının altında boyun kısmı seysi orasıyla oynuyorum nedense cok pufidik öpmesi de güzel bide parfüm kokusu orda yogun kokulu kokulu 😂

Fatimaaa kulak memesi sürekli elimde adamın😂 bi ara kuzenimle muhabbet ederken bi baktım kulağı elimde oda ne uapıyon sen demiyo yaa🙈

Hanmefendi saçları ile oynamayı çok seviyorum ensesine dokunmayı bunlar rutin sevgi gösterileri ama özel ilgi alanım elbette daha aşağılarda 🤫