Kis_masali edt2929 anladım canım. 4-5 gün sonra erkeb gebelik testi yaparsan çıkar . Hakkında hayırlısı olsun❣
deleted77 edt2929 canım bu kadar kısa sürede belli olmaz sütte azalma belirti falan çünkü gebelikte emzirenler çok fazla ama gebelik istemiyorken korunmasız ilişki yanlış olmuş 🤷♀️
Teachermom Madem istemiyorsunuz insan biraz korkar bebeğim küçük der korunur ,korunmasız ilişki her zaman risktir
Isilayyy44 edt2929 bacım sende korunsaydın korunmayıp hamile kalma olasılığın yüksek bebeğinde daha çok küçükmüs süt korumuyor yani öyle bişey yok🤷🏻♀️
_beyza35 edt2929 benimde istemeyerek oldu kazayla bitane kızım var 2 yasına giricek adetim 11 gün gecikti ama normaldede gecikirdi busefer mide bulantılarım cok oldu şüphelendim test yaptım hamileymişim 5 haftalık şuan 9 hafta oldum
Ormanperisi edt2929 benim kizimda 1 yasindaydi emziriyordum hamile oldugumu ogrendim bi kac gun sonra kanamam oldu doktor sutten kesmem gerektigini soyledi dusuk yapabilirsin yoksa dedi ama cok kotu bi surecti aniden sutten kesmek zorunda kaldim kizim mahvoldu
deleted77 Ormanperisi canım aslında emzirdiğin süreçtede gebelik devam edebilir çevremde nerdeyse herkes emzirirken gebelik sürdürdü bazı doktorları anlamıyorum olan emen bebeğine olmuş doktor sayesinde çok üzücü 🤦🏼♀️
Ormanperisi deleted77 aynn oyle oldu ne yazikki kanamam basladigi icin emzirmeye bagladi doktorum bide ilac kullanmam gerekti ondanda demis olabilir bilmiyorum
deleted77 Ormanperisi daha çok devlet hastaneleri yapıyor bunu gebelikte alınan ilaçlar emzirirken zaten uygun olan ilaçlar kanama ilede hiç alakası yok bu gibi durumlarda farklı bir doktora danışmakta fayda var ☺️
Ormanperisi deleted77 ozele gitmistim canim cok iyi bi doktor kizim su an 6 yasinda bi sekilde atlattik
deleted77 Ormanperisi geri mantıklı doktor demekki 🤷♀️ Geçmiş gitmiş sağlıkla büyüsün önemli olan şimdi bunun bilincinde olmak☺️ 🙏🏻
Seleniko edt2929 olmaya bilir canm bende miğde bulantısı yaşıyordum ve sütüm azalıyor du ama hamile değildim