bittercikolata erkek arkadaşımla 8 aydır birlikteyim başlarsa açıkcası tek gecelik olur diye düşünmüş benimle ama 8 ay geçti annesiyle ailesiyle tanıştım. Annesiyle aramız çok iyi beni çok seviyor bende onu. Fakat erkek arkadaşım benden önce hep çapkınmış tek gecelik çok olmuş. 2 senelik ciddi ilişkisi olmuş kadın çok baskı yapmış kıskançmış ve o da bunlara gelemiyor. Hoşlanmadığım şeyler var, sosyal medya dan tanımadığı kadınları eklemesi beğenmesi vs. Bunlara takılmam ona göre saçma ama bana göre yanlış. Evet daha 8 ay oldu bana değer verdiğine eminim ama onun kafası şöyle, evlenmeden önce yapılan şeyler önemsiz. O çok seçici evleneceği insan konusunda, ve o gün gelene kadar her şey mübah sanki ona.. 8 ay içinde bana da hatalar yaptı affettim. Şuan 4 ay önce kendi işini kurdu esnaf, yaşı 30.hayalleri amaçları var. Bende şuan Bi köşede hayatında duruyorum seviyorum, biraz soğumuş olsam bile.. Napıcam bilmiyorum niyetini anlamak çok zor. Bi yanda bana değer veriyor Bi yanda bu hareketler devam ediyor.