• Muhabbet
  • Ama şimdi çıkış yolum yok?

lnysa Bu travmaların arkasına saklanıyor olabilir mi ? Sosyal medyada beğenip eklediklerine hemen güven oluşmuş ama bak kaynaşmada problem yok .. Sevgiliyken böyle olan adam sence evlendikten sonra düzelir mi :)

Dolunayy bende buna emin olamıyorum. Kız kardeşi ve annesiyle konuşuyorum. Kız kardeşi abim evlenene kadar böyle yapar yıllardır böyle gibi konuşuyor. Annesi de ben onu tanıyorum evlendiği zaman eşine ihanet etmez eminim bu konuları konuştuk öyle Bi şey yapmam dedi gibi konuşuyor. Emin olamıyorum. Hani bazı erkek tipleri varya evlenene kadar her kadınla olabilen ama evlenip eş olunca baba olunca bu huylarını bırakan tipler. Acaba onlardan mı diye düşünüyorum. Emin olamamak çok kötü inan bana

Dolunayy bide o bana travma demedi mesela sadece anlatmıştı yaşadıklarını. Hiç yorum yapmadı. Bunu şuan travma olarak ben düşünüyorum. Ben kafamda böyle düşünüyorum onun hakkında :/

lnysa inanmayın yok kardeşi bunu diyor annesi bunu diyor nerden biliyorlar degisecegini garantisi var mı? Bir insan neyse 70de odur

lnysa sen onu haklı çıkarmak için kendin travma düşünüyorsun ama bnce o travma yaşamıyor sana öyle geliyor, evliyken de değişmez sanmıyorum kendini ateşe atma

lnysa Tamam anladım onun demediğini :) o sana yaşadıklarını anlattı ve güven problemlerinden bahsetti artık bütün kızlar onun için tek gecelik o yüzden mesafe koyuyor . Bana göre yaptıklarını da bununla kapatmaya çalışıyor .Herşeyi geçtim, bikere adamın güven problemi var diyorsun o adamla evlenilir mi burnundan getirir anandan emdiğin sütü.
        Sen bilirsin ama anlattıklarından anladığım evlenirsen bu adamla mutsuz olcaksın,dilerim herşey gönlünce olsun🙏

lnysa yani herkes kendini aldattı diye kendisi de herkesle gönül eğlendirebileceğini mi sanıyor 😕 bence ailesi de bir yuvası olunca düzelir umuduyla bakıyor ama onun da garantisi yok . Neden gözün kapalı güveneceğin adamla evlenmek yerine sürekli şüphe duyacağın birini seçesin ki 🤦🏼‍♀️

Evlenince düzelmiyorlar.Sadakat bağlılık içten gelen bir şey,parmağında bulunduracağı yüzükle mi bağlanacak sana?

lnysa önceki postunla bağdaştırıp anladığım kadarıyla cinsel uyumunuz var fakat davranışlarında ve huylarında istemediğin durumlar var. Sana tam güveni yoksa İnan evlenince sana hayatı dar eder. Her kadına tek gecelik ilişki olarak bakıyorsa zaten onda sıkıntı var. Sana da tek gecelik ilişki gözüyle bakmış ama devam etmiş demek ya duygusal bir şey hissediyor ya da cinsel olarak uyum sağladığınız için seni kaybetmek istemiyor. Niyeti evlenmek mi yoksa evlenene kadar böyle takılmak mı? Ben senin yerinde olsam bu anlattığın durumlara göre bu adama yol verirdim. Geçerli sebeplerin de var. Evlenip hayatımı böyle bir adam için yakamam.hatalar yaptığı dediğin seni aldattı mı ne yaptı?

lnysa canım kendinizi böyle kötü degersiz hissediyosanız ki süs gibi hissediyorum kendimi demişsin ve aklınızda soru işareti bırakıyosa bu kişi zaten sizin için degildir yanlıs kişidir.anlattıgın kadarıyla düsünce yapınız karakteriniz uymuy. onun gibi olman lazım mutlu olman için.ve eger böyle olamıyosan anlasmanız zor yada onun senin için değişmesi lazım, bu da zor birbiriniz için değisseniz bile bir zaman sonra ilişki patlak vericek .cünkü kendiniz gibi değilsiniz ve rol yapmaktan yorulucaksınız .ilişkiyi mutlu olmak kendini degerli hissetmek için kuruyosun. oturup süs gibi kalmak ,sürekli acabaları düsünmek ,tek basına yasamak için degil

lnysa böyle seylerde hep mantıgımı kullanırım aşkımdan gebersem kalbim parça pinçik de olsa düşünüyorum diyorum ki şimdi aşıgım ama ilerde bu ask yerini sevgiye saygıya bırakıcak ve ben bunlara gerçekten katlanabilcek miyim?yada gerçekten emin olmadıgım biriyle risk alıcak mıyım?tavsiye ederim canım sende böyle yapmalısın kimse vazgecilmez degil her acı geciyo herkes unutuluyo

Kendin diyorsun capkınmış. İnternetten hiç bir zaman vazgeçmez o kadınlara bakmaktan kızlara bakmaktan emin ol. Yani şu an seninle çok ilgilenmiyorsa evlenincede ilgi bekleme canım ama çok kötü bi durum yani otur bi daha düşün derim çünkü evlilik kolay birşey değil bende çok şey atlattım. Hayırlısı neyse o olsun canım ama iyi düşün

Herkes cok sey söylemis bende eklemek istiyorum..
              Cinsel uyumunuzdan dolayi seni kullandigini düsünüyorum.. sana ilgisi yok hayatina isine ev almak istiyorum seninle evlenme planlari yaptigini belirtmemissin..sevgilin kendi hayatini düzene sokmaya calisirken senide kullaniyor olmasin.. nerden biliyorsun niyetinin evlilik oldugunu?
              Demekki ihtiyaclarini karsiliyo cinsel uyumunuzda iyi adamin sana ilgisi bu
              Seni anliyorum baglanmissin onu hakli cikarmaya calisiyosun ama bu böyle yürümez adam sana deger vermiyo verse böyle davranmazdi.. bence sen hemen bu adamdan uzaklas ilerde cok daha üzülürsün.

boncukk peki şuan ona nasıl davranmam lazım? Bi yandan da şunu diyorum kendime, kendi işini yeni kurdu 4 ay oldu, acaba tanınmak istediği için mi kadınları ekliyor ismi duyulsun takipçisi artsın diye mi yapıyor bilmiyorum.. Artık günaydın veya iyi geceler yazmaz, her akşam işten eve gelir beni arar Bi kere 10 dk konuşuruz o kadar. Ben nasıl davranmalıyım, nasıl belli etmeliyim artık sabrımın olmadığını? Yasak var 17 sine kadar yüz yüze gelemiycem, ve takip ettiğimi söylersem de, sen benim takipcinime takip ettiğime mi bakıyorsun sen ruh hastası mısın Bi şeyler atıyorsun diyecek biliyorum… Nasıl belli etmem lazım bilmiyorum. Şuan o da evinde bende, her akşam dükkanı kapatıp eve gidip beni arar napıyosun diye. Şuan bu şekilde geçiyor her gün. Ama gün içinde ben yazmadan o mesaj atmaz bana

Rouge boncukk peki şuan ona nasıl davranmam lazım? Bi yandan da şunu diyorum kendime, kendi işini yeni kurdu 4 ay oldu, acaba tanınmak istediği için mi kadınları ekliyor ismi duyulsun takipçisi artsın diye mi yapıyor bilmiyorum.. Artık günaydın veya iyi geceler yazmaz, her akşam işten eve gelir beni arar Bi kere 10 dk konuşuruz o kadar. Ben nasıl davranmalıyım, nasıl belli etmeliyim artık sabrımın olmadığını? Yasak var 17 sine kadar yüz yüze gelemiycem, ve takip ettiğimi söylersem de, sen benim takipcinime takip ettiğime mi bakıyorsun sen ruh hastası mısın Bi şeyler atıyorsun diyecek biliyorum… Nasıl belli etmem lazım bilmiyorum. Şuan o da evinde bende, her akşam dükkanı kapatıp eve gidip beni arar napıyosun diye. Şuan bu şekilde geçiyor her gün. Ama gün içinde ben yazmadan o mesaj atmaz bana

ZRaporu boncukk peki şuan ona nasıl davranmam lazım? Bi yandan da şunu diyorum kendime, kendi işini yeni kurdu 4 ay oldu, acaba tanınmak istediği için mi kadınları ekliyor ismi duyulsun takipçisi artsın diye mi yapıyor bilmiyorum.. Artık günaydın veya iyi geceler yazmaz, her akşam işten eve gelir beni arar Bi kere 10 dk konuşuruz o kadar. Ben nasıl davranmalıyım, nasıl belli etmeliyim artık sabrımın olmadığını? Yasak var 17 sine kadar yüz yüze gelemiycem, ve takip ettiğimi söylersem de, sen benim takipcinime takip ettiğime mi bakıyorsun sen ruh hastası mısın Bi şeyler atıyorsun diyecek biliyorum… Nasıl belli etmem lazım bilmiyorum. Şuan o da evinde bende, her akşam dükkanı kapatıp eve gidip beni arar napıyosun diye. Şuan bu şekilde geçiyor her gün. Ama gün içinde ben yazmadan o mesaj atmaz bana

lnysa hata yaparsin canim .. 7 sinde neyse 70 indede öyle olur inan bana böyle biriyle ömür gecmez

deleted13 inan çarem kalmadı, ona göre sosyal medya çok basit Bi ortam, beğenir yazar, ateş atar kalp atar, ne bilim onun kafasında bu.. Ekler takip eder vs. Ben bunları söylesem bana ruh hastası mısın sende eski sevgilim gibi, benim naptığımı mı takip ediyorsun gizli gizli diyecek eminim.. Bunlara takılman saçma dicek, açlığımı arıyorsun güvensizsin diyecek. O yüzden sosyal medyasını takip ettiğimi söyleyemem ona. Ama nasıl bunları gördüğümü anladığımı belli ederim bilmiyorum. Gün içinde mesaj atmaz ben atmadan işteyken, kendisi kasap, yani ben yazarsam yazıyor işi kurduğundan beri.. Akşam eve geldiğinde arar her gün napıyosun diye 10 dk konuşuruz o kadar

saripapatya peki şuan ona nasıl davranmam lazım? Bi yandan da şunu diyorum kendime, kendi işini yeni kurdu 4 ay oldu, acaba tanınmak istediği için mi kadınları ekliyor ismi duyulsun takipçisi artsın diye mi yapıyor bilmiyorum.. Artık günaydın veya iyi geceler yazmaz, her akşam işten eve gelir beni arar Bi kere 10 dk konuşuruz o kadar. Ben nasıl davranmalıyım, nasıl belli etmeliyim artık sabrımın olmadığını? Yasak var 17 sine kadar yüz yüze gelemiycem, ve takip ettiğimi söylersem de, sen benim takipcinime takip ettiğime mi bakıyorsun sen ruh hastası mısın Bi şeyler atıyorsun diyecek biliyorum… Nasıl belli etmem lazım bilmiyorum. Şuan o da evinde bende, her akşam dükkanı kapatıp eve gidip beni arar napıyosun diye. Şuan bu şekilde geçiyor her gün. Ama gün içinde ben yazmadan o mesaj atmaz bana

saripapatya ona göre sosyal medya çok basit Bi ortam, beğenir yazar, ateş atar kalp atar, ne bilim onun kafasında bu.. Ekler takip eder vs. Ben bunları söylesem bana ruh hastası mısın sende eski sevgilim gibi, benim naptığımı mı takip ediyorsun gizli gizli diyecek eminim.. Bunlara takılman saçma dicek, açlığımı arıyorsun güvensizsin diyecek. O yüzden sosyal medyasını takip ettiğimi söyleyemem ona. Ama nasıl bunları gördüğümü anladığımı belli ederim bilmiyorum. Gün içinde mesaj atmaz ben atmadan işteyken, kendisi kasap, yani ben yazarsam yazıyor işi kurduğundan beri.. Akşam eve geldiğinde arar her gün napıyosun diye 10 dk konuşuruz o kadar