Sadem deleted77 evet bıraz geç kaldık ama evliliğe uyum zor oldu bıraz ondan 😅 3yıldır evlıyım 3 4 ayıdır denıyoruz ınşallah isteğen herkese nasip etsin 🙏teşekkür ederim
Sadem Bırsey dıyıcm konuyla alakasız ama önceki msjım da ısmım yok sılındı yazıyor ısım olarak neden acaba bımıyorumda ?
Sukeyna deleted77 nasıl bakıyım bacım 5 aylık kızım var 5 aydır kendimde değilim Allah yardımcın olsun vala
deleted77 Sukeyna bakıcımız var artı annem yardım ediyor birde ev için yardıma gelen ablamız var 🙏🏻 Zor olmuyor bu yüzden ☺️
happygirlh34 deleted77 sen boyle anlatınca aklıma yasak elma dizisi geliyor bakıcı yalı lüx hayat o anlamda yanlış anlama 😅
Hanmefendi deleted77 valla harika bi duygu 🥰 oğlum dediğim zamn inanmıyorlar bende çıtır manita yaptım diyorum 😂😂
Hanmefendi Deleted6 zor olmazmı.. 16 yaşımda doğurdum oğlumu ilk zamanlar ağladığında susturamıyordum oturup bende onunla ağlıyordum🤣🤣
Deleted6 Hanmefendi annelik mükemmel bir duygu 💕, ne mutlu eğer dövmeden yada hakkını vererek büyütebilene , bazen sabredeneyecek noktaya geliyo insan, hele 16 yaşındayken bi Bebek büyütebilmek herkesin harcı degil bence