Catwoman Deleted6 30😢 daha geçen yıl 25 falandım ya ben ne ara 30 oldum.. 1,5 yaşında oğlan bebem var bide
Deleted6 Catwoman bu son iki yılı yaşadım sayma zaten ya zalim hastalık çıkalı bişey yaşamadan geçti ömrümüz
Deleted6 Hanmefendi annelik mükemmel bir duygu 💕, ne mutlu eğer dövmeden yada hakkını vererek büyütebilene , bazen sabredeneyecek noktaya geliyo insan, hele 16 yaşındayken bi Bebek büyütebilmek herkesin harcı degil bence
Hanmefendi Deleted6 Allah binlerce kez razı olsun kayınvalidem çok yardımcı oldu o olmasaydı çok zorlanırdım o yaşta 🥰 şükürler olsun rabbim layık gördü evlat verdi beraber büyüdük 😍
happygirlh34 deleted77 sen boyle anlatınca aklıma yasak elma dizisi geliyor bakıcı yalı lüx hayat o anlamda yanlış anlama 😅
Meryemali deleted77 masllah allah uzun omurler versin yaşlar kac kiskanclik oluyormu diye merak ettim bizde cok varda
deleted77 Meryemali ilk bebeğim 5,5 yaşında üçüzlerim 24 aylıklar en ufak bir kıskançlık olmadı henüz böylede devam eder inşallah 🙏🏻 Ben gebeliğimin ilk başından hep kontrollere kızımla gittik ultrasonda baktı kardeşlerine sürekli iletişim halindeydi sabırsızlıkla bekledi şu anda çok memnun hayatından üçüZlerde aynı şekil bayılıyorlar ablalarına 😍 ben anne karnında kardeş ilişki bağına çok inanırım doktorumuzda hep öyle söyler zaten ☺️