Belmirmir dhR-34 rabbim her konuda yardımcınız olsun çok üzüldüm adınıza Allah sabır versin elimizden size dua etmekten başka bişey gelmiyor. Evinizde bol bol bakara suresi açın internetten dinletin hergün feraha kavuşursunuz canım İnşaAllah.
Rouge Olalalalal kesinlikle öyle😍 @dhR-34 ve pasta yaparım dersen elimden ne gelirse yaparım soru vs vs hersey baska seyler de yapabilirsin yeteneklerin neyse
Rouge dhR-34 hala cok gencsin ve gencligini hala yasabilirsin müdahale etmen lazım bu saatten sonra izin verme 🙏🙏o kadını daaaaaa kocanı da allah bildigi gibi yapsınnn
KirmiziOjeli Rouge konuşmaları okudum sinirden kuduruyorum şuan empati bile yapmak istemiyorum yapsam çıldırırım bu nasıl bişeydir olmayan türkçesiyle pisliğe bak ya gebersin ikiside offfff
Rouge Kis_masali terbiyesiz adam bende anlamıyom hic de anlamicam gül gibi karısı var erkeklerden sogutuyolar yemin ederim parca pincik edesim geldi bide yüzsüüüzzz hadi bi halt ettin bare yüzün kızarsın yazdıgı mesajlara bak insanlar ne kadar kötü kalpli aklım almıyo.. bende bilmiyorum düşünemiyorum bir insanın bu kadar kötü olabilcegini ilk basta gittim eşin beğeniyordur öyle deme yazdım ne biliyim cok tuhaf
Kobranecla dhR-34 ben senden daha kiloluym cnm ve o kadar güzelsin ki maşallah sana lütfen kendine haksızlık etme 😔😔
Rouge KirmiziOjeli al benden de o kadar senin yerinede empati kuruyorum emin ol gerçekten evlilik erkek kararmıstı bian gozumde agzına kürekle vurucaksın böyle ikisinin
Kobranecla Belmirmir anlamıyorum gerçekten kendine öyle haksızlık ediyor ki mahvoldm şuan hem çok güzel hemde asla şişman değil balık etli fıstık gibi karı valla
Kis_masali dhR-34 ayyy bişiy diyi mi. Kocan da zerre beyin,zevk yok. Sen indan binnnnnn kat güzelsin. Pislik kadin. Allah belasini versin inş
Rouge dhR-34 iiiiii artık kadınlardan da sogutucak bu beni ne bu yani o desenlerin karışıklılıgının cirkinliginin uymayan renklerinin basitligi öhööööö ayrıca bunun vücudunu mu begenmiş ne bi hat var ne bisey bidon gibi kare bu bikere ..sen gerçekten cok cok güzelsin kıyaslanamazsın asla kıyaslarsan hata edersin
Kobranecla dhR-34 yanlış anlamazsan kocanın fotosunu atar mısın o beyinsiz mal herifini merak ettim 😫 ay sinirden elim titriyor
Kis_masali dhR-34 hicccc düşünme. Direkttt boşan. Cocugu aslaa alamaz senden. Istedigi kadar zengin olsun,eli uzun olsun tırnağını alamaz. Sen sadece düşün, akilli karar ver ve def et o adami