dhR-34 bak bebegim ben 110kiloyum acikxasi kilomun coguda gobek ve kalca tarafinsadir bana. Gore cokda bicimsiz duruyor ama birgune bir gun de esim bana senin dedigin gibi ne bakmistie ne de soylemistie ne aldatmisdir sen esin seni aldatmis affetmissin ikinci eve goz yummussun kadinin coxugu olmus susmussun bi kere sger kocan seni sevmiyorsa kiloyu versende sevmez seviyorsa 1 tonda olsan gozu gormez ben kilo aliyorum diye az yemek yiyim esim zorla agzima yemek tikar acmi kalacan kilo almayim diye ye ben rahatsiz olmuyorum der vel hasil yatakda bir pozisyon degil bin bir pozisyona a da girsen o adamdan bi cacik olmaz o aldatmanin bahanesi olarak kilonu sunmus kilon olmasaydi da baska bahane sunardi madem ki kokuyor mussun madem ki kiloluymussun def et gitsin acima oyle bi sevgide olmaz senin oz guvenin gitmis o sana kilolusun diye aciz missin gibi baktigi icin saniyosunki seni seven olmaz seni begenen olmaz kusura bakma da delikli tas hic bi zaman yerde kalmaz sen onu bi siktir et silkelen kendine gel em basta kendine bu iyiligi yap ve bosan yok eger diyosan ki bosan mam gotunle konyaya da ciksan ne bizim tavsiyemizle ne kili vermekle o adami duzeltemezsin kimseye burda cene yordurma sen kendini begenmedigin ici. Kimse begenmiycek saniyorsun da ondan kocani sevdigini dusunuyosun mecbur hissediyorsun kendini ona hissettigin sey bu sevgi degil ikincisi bosadikdan sonra kendine bi ceki duzen ver ister zayifla ister kilolu kal farketmez yap bakimini gir ise calis kafan dagilsin coxuvuna da anan mi bakiyo bacin mi bakiyo kim bakacaksa ver aylik bin lira bak bakiyim o senin nasil kopegin oluyo