Sevgi aşk değer kiloyla güzellikle alakalı şeyler değil allah aşkına ya o kadar sinirlendim ki. Bak ben evlendikten sonra bir yıl içindd 20 kilo aldım üstüne hamile kaldım 25 kilo da öyle aldım 100 kilonun üstüne çıktım. Eşim kilo hiç sevmez haftada üç gün sporunu yapar yediğine içtiğine dikkat eder kas çalışır manken gibi vucudu var. Nr benim kilom ne saçım ne kıyafetim hiç bir şey ona beni aldatma hakkı vermez ya. Benim kendimi beğenmeyip ağladığım zamanlarda bile eşim beni teselli edip ben seni her halinle seviyorum sen her şekilde güzelsin istersen zamanla kilo da verirsin dys beni teselli ederdi. Olay kilon boyun posun değil karakter zihniyet ve senin kocanın pis bi zihniyeti leş gibi de karakateri var özür dilerim canım ama çok sinirlendim. Şu hayatta ölümden başka her şeyin çaresi var. Kendini bu kadar değersiz görme kimsenin seni böyle kötü hissettirmeye hakkı yok. Bi de sen hala onu memnun etme peşindesin ya. Tabi burdan boşan git ayrıl yazmak bize kolay senin hayatını bilemeyiz ama bi çözüm bul lütfen kurtar kendini o adamdan