Kızlar ben test yaptım adetime 5 gün var cok ince silik çıktı ve sizinle paylaşmak istiyorum bir görün yorum yapın diye çünkü çok şaşırdım 4 aydır deniyorum ve bu güne kadar hiç silik çıkmazdı… heveslenmek istemiyorum ve olsa çok sevinirim bu Perşembe’de eşimin doğum günü acayip güzel bir hediye olur 🥲🙌🏼!
Gebelik
MademoiselleCoco testin fotoğrafını yükle de bakalım 🥳
deleted_4033 onu nasıl yapıyoruz canım? Başaramadım
MademoiselleCoco Bnimde tan 6 gün var adetime iki tane test yaptım çok çok silik pembe çıktı ikiside 😌🙏🏻
MademoiselleCoco ay hadise ınsallah bnde denemelerdeyıim insan her adet öncesi cok hevesleniyor belirtılerın neler cnım hanı nebılıyım göğüs ucu kararması hasssasıyet fln varmı ben her ay kendı kendıme aha var bu sefer dıyorum 🤣🤣
Agustosirilsiklam yaa aslında belirtim yok benim sadece sık idrar ve adet sancılarım var ara ara o kadar bi deneyim dedim silik çıktı ben şok
Sadem valla canım hic belirtim yok aslında sadece sık idrar iştahım açıldı bu ara bide adet olacakmışım gibi sancılarım var ara ara öyle bi deneyim dedim madem varsa çıkar diye vallah ince silik çıktı ben şok😂 çünkü 4-5 aydır deniyorum olmuyordu silik bile çıkmıyordu. Ha bide bu ay gerçekten çok takmadım illa bebek olsun diye öyle dedim olursa olur diye vallah hayırlısı baklım erken test mi alsam ne
MademoiselleCoco stres yaptıkca olmaz dıyolar cok etkılıyomus ıllakı çocuk dıye ilişkıye gırmeyın dıyorlar bende de aynı stres yapıyorum ama yalnıs . Silik çıkması ıhtımali yükseltiyor 🙏
MademoiselleCoco https://www.google.com/aclk?sa=L&ai=DChcSEwjFn77y4q_wAhW3gFAGHfvuBrwYABAAGgJkZw&sig=AOD64_2MF2jDmsXndDTaYtU8s-lrTgv3Ww&q&adurl&ved=2ahUKEwjWtbby4q_wAhVrhf0HHRMVCrQQ0Qx6BAgDEAE buraya resmi yükle altta ki ikinci linki kopyala buraya yapıştır
MademoiselleCoco bnimde rahimde çok sancım oluyordu annem bı test yap dedi cikti
Sadem aynen canım hayırlısı olsun inşallah resim yükleyecem bakalım ne diyecekler
MademoiselleCoco adetine 5 gün var diye silik çıkmış beklediğin adet günü yinele testi daha net belli olur silik çizgi hamile olduğunu gösterir gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah
deleted_4033 teşekkürler yaptım tatlım
Agustosirilsiklam hayırlı olsun canım 😍🙏🏼 Tebrik ederimmm
Balponcik ay insallah biraz daha bekleyim diyorum test için yoksa çok üzülürüm ☹️
MademoiselleCoco hani kuzum atmamışsın
deleted_4033 etikledim seni 🤗
MademoiselleCoco İnşallah cnm amin çok çok teşekkür ederim 😍🌸