Kızlar ben test yaptım adetime 5 gün var cok ince silik çıktı ve sizinle paylaşmak istiyorum bir görün yorum yapın diye çünkü çok şaşırdım 4 aydır deniyorum ve bu güne kadar hiç silik çıkmazdı… heveslenmek istemiyorum ve olsa çok sevinirim bu Perşembe’de eşimin doğum günü acayip güzel bir hediye olur 🥲🙌🏼!

MademoiselleCoco ay hadise ınsallah bnde denemelerdeyıim insan her adet öncesi cok hevesleniyor belirtılerın neler cnım hanı nebılıyım göğüs ucu kararması hasssasıyet fln varmı ben her ay kendı kendıme aha var bu sefer dıyorum 🤣🤣

Sadem valla canım hic belirtim yok aslında sadece sık idrar iştahım açıldı bu ara bide adet olacakmışım gibi sancılarım var ara ara öyle bi deneyim dedim madem varsa çıkar diye vallah ince silik çıktı ben şok😂 çünkü 4-5 aydır deniyorum olmuyordu silik bile çıkmıyordu. Ha bide bu ay gerçekten çok takmadım illa bebek olsun diye öyle dedim olursa olur diye vallah hayırlısı baklım erken test mi alsam ne

MademoiselleCoco stres yaptıkca olmaz dıyolar cok etkılıyomus ıllakı çocuk dıye ilişkıye gırmeyın dıyorlar bende de aynı stres yapıyorum ama yalnıs . Silik çıkması ıhtımali yükseltiyor 🙏

deleted77, başlığı Gebelik olarak değiştirdi.

MademoiselleCoco adetine 5 gün var diye silik çıkmış beklediğin adet günü yinele testi daha net belli olur silik çizgi hamile olduğunu gösterir gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah