Naber guzell annişlerr araniza yeni katildim tanitayim hemen kendimi adim suna soyadım başbaz 21 yasında yim yaklaşık 1 yıllık evliyim bir kiz çocuk annesiyim adi alya 1 buçuk aylık kızım ankara yaşıyor um KAYNANAMİ SEVMİYORUM bunu niye yazdiysam jsjdksksksk 😅😅 sizler rica etsem tanitir misnz haa bu arada prf katamiom üstüne tıkılıyor um olmuyor yav

Hskxn hosgeldin 🌸kayınvalideni sevmedigini söylemiş olman, acıcagın post konusunu şimdiden haberdar etmek için olabilir belki😂

Hskxn Selam canim hosgeldin aramiza :) kaynanani niyeee sevmiyon kizzz

Sudamlasi beni begenmio oğluna yakistirmiyor zayifsin dio dugunmu yapmadı hayalim gelinlik giymekti olmadı yapmadı

Rouge 😂bende ben deilm derim ad soyad bana ait değil derm 😀kaynanaaaagg

Hskxn kaçarak mı evlendin de düğün yapmadı ,yani ailen yokmuydu hesap soracak

Nietzsche kaçar kuzum evlendim aslında düğün herşey hazırladık gelinlik seçtik ve kayınvalide dedi düğünde takilan altınlar ben alaçam eşim hayır dedi ozmn düğün yapmam dedi ve yapmadılar

Hskxn maşallah mantığa bak. Valla ben artık şurda okuduklarıma hayretle bakıyorum ya . Yazacak yorum bulamıyorum. Eşinin işi gücü yokmuydu ,susturamadı mı onları ? Ben düğünümü yaparım size ihtiyacım yok diyemedi mi ? Of çok sinirliyim bugün valla

Nietzsche eşim üzülüyorum önceden uzman çavuş tu ben bıraktır dim tek başına yapacak gücü yok ondan arkamda durdu ailesi kavga ettik kustuk çocuk yokken şuan baristik oda ben barış dedim ailenle yoksa eşim barismiyor du insanlık bende kalsın alttan aldim ailesi baristirdim

Sudamlasi valla ne diyim canım ,herkes seçtiği hayatı yaşar işte . Mutlularsa sıkıntı yok

Sudamlasi düğünden vazgeçen kuzum kayınvalide altınları vermiyecek se neden düğün yapalım dilimi esimle ben altin için düğün istedik çünkü ev eşyalar alacaktik

Nietzsche ya onlar böyle dusunmesin diye oğlum benle konuşması izin vermiyor gelin

Hskxn hoş geldın canım ah kaynanalar ah neden sevmıyosun peki oglu annesıne cok mu düşkün 😃