Hskxn Sudamlasi beni begenmio oğluna yakistirmiyor zayifsin dio dugunmu yapmadı hayalim gelinlik giymekti olmadı yapmadı
Hskxn Nietzsche kaçar kuzum evlendim aslında düğün herşey hazırladık gelinlik seçtik ve kayınvalide dedi düğünde takilan altınlar ben alaçam eşim hayır dedi ozmn düğün yapmam dedi ve yapmadılar
Nietzsche Hskxn maşallah mantığa bak. Valla ben artık şurda okuduklarıma hayretle bakıyorum ya . Yazacak yorum bulamıyorum. Eşinin işi gücü yokmuydu ,susturamadı mı onları ? Ben düğünümü yaparım size ihtiyacım yok diyemedi mi ? Of çok sinirliyim bugün valla
Hskxn Nietzsche eşim üzülüyorum önceden uzman çavuş tu ben bıraktır dim tek başına yapacak gücü yok ondan arkamda durdu ailesi kavga ettik kustuk çocuk yokken şuan baristik oda ben barış dedim ailenle yoksa eşim barismiyor du insanlık bende kalsın alttan aldim ailesi baristirdim
Hskxn Sudamlasi düğünden vazgeçen kuzum kayınvalide altınları vermiyecek se neden düğün yapalım dilimi esimle ben altin için düğün istedik çünkü ev eşyalar alacaktik
Sadem Hskxn ha şimdi gördüm aman aman alan almış begenen begenmiş ona ne oluyor da begnmıyomus seni sanki onum koynuna yatacaksın