deleted13 bence Yinede herkeze karşi(haklı olduğunuzu bilseniz bile) Hemen Hayatinizdan Çikartmayin bu gerçekten çok üzücü bir durum Hem sizin için hem onlar için. Ben Üzüldüğüm’de Kizdiğimda Bir Tartişmada Olduğumda Beni Üzücek birşey söylense bile Yinede Kötü sözler ve Onlarin Yaptiği yanlişlarini yüzlerine Vurmuyorum, çünkü o Anlık Sinirle,Kibirle Nefsimin Aşaği Düşme sende Ona Kötü sözler üzücü Sözler Sarf et desede olmaz o Anlik Sinirle Sonra Pişman Olacağimi bildiğim Şeyler Söyleyemiyorum. Mesela Annemle Tartişirsam Bana Kötü sözler Söylesede İlk Önce Yüce Allah için Sabretmem Gerekir Evet Haklı bile Olsaniz Seni Doğurup Büyüten Yedirip İçiren Seni Karşiliksiz Seven Bakan büyüten bir Anneye çok Borcumuz var İster haklı olalim ister Haksiz Rabbimiz onlara Kötü Davranmayi Asi olmayi Yasakladi. Bu yüzden Anneme Cevap veremem, Hz Muhammed(Sav) biri Gelir ve sorar ya Resulullah kime iyi davranişta bulunmam gerekir? Peygamberimiz Annene diye cevap verir, Adam tekrar sorar Ya Rasulullah ondan sonra, Peygamberimiz Tekrar Annene diye Cevap Verir, Adam 3. De Sorar yine Peygamber efendinimiz ona Annene diye cevap verir ve 4. De babana der. 2. Sebep dediğim gibi Nefsime uyup bir Saniyelik Sinir için Sonradan Pişman Olmak İstemiyorum Annemi Yada o Kişiyi Üzdüğüm için Neden Boşuna Kalp Kiralim Günaha girelim?.. evet Benimde çok kizdiğim Sinirlendiğim oluyor ve istemesem bile çok Nadirde olsa Kirabiliyorum ama bazen bende istemeden Kirici Olabiliyorum fark etmeden. Ama Yinede Herkezi tek Kalemde silmek doğru değil, bir söz vardi Doğrusunu da Unuttum, Eyer birini Tanimak İstiyorsaniz Ona Fayda Vermeyen İnsanlara davranişina Bakin. Hemen Silmeyin 2. şans gerekir ama yine Tekrarlarsa Araniza Mesafe Koyun. Ne uzattim değil mi😁 hadi Allaha Emanetiz😊😊