Kızlar hamileliğimi annemle babama söyledim. Aslında ablama söyledim ilk, oda elinde telefonla asaga indi ben söylemiş bulundum meğerse annemle babam tartışırken üstüne gelmişim. Yani açıkçası anlamadım çok sevinmemiş gibiydi annem. Babam arkada güldü bişey demedi. Neyse aldırmadım annem beni aradı bu gün hayırlı olsun diye dün babanla tartıştık üstüne senin haberin şok olduk dedi. Ordan dedem duymuş benim hamile olduğumu vay kızım anneanne olacak diye sevindi bende gülerek sanırım hazır degil anneanne olmaya dedim. Annemde evet hazır değilim ben sadece kısaca Emel’im dedi hafiften güldü. Ne tepki vereceğimi bilemedim sonra kapattım yani kızlar neden böyle tepki gibi oldu ya ben çok mutlu olacaklar sandım açıkçası gücüme gitti gözlerim doldu… 🙁 cumartesi anneme gideceğim anneler günü diye ama hiç gidesim yok yani başınıza gelen oldu mu ? Babam çocukları çok sever o sevinmiştir. Annem biraz sert tepki verdi 😣
Annemle babama söyledim
MademoiselleCoco bence kötü düsünüp kendini üzme sen sevincliydin ve haliyle kafanda güzel kurdun ama onlara gore yanlıs zamanda söylemişsin bilmeden. o yüzden bu kadar kötü hissetmiş ve annenin söylediklerine olumsuz bakıyo olabilirsin .mesela anneanne olmak da kötü anlamda dememiştir ama sen olumsuz algılamıs olabilirsin teyzem söylüyo bazen kızına beni yaşlandırtma hemen diye ama cocugu oldu bebekten kopamıyo anneannem de anneannem
Rouge doğrudur bilemiyom ama bi kötü oldum yani ilk torunu olacak böyle tepki vermesi çok saçma kendisi 4 tane doğurdu anlamıyom yani neden böyle bi tepki
MademoiselleCoco canım bence sen bunları düsünüp mutlulugunu bozma sana dedigim gibi beklentin vardı o yüzden böyle hissediyosun bide hamişsin😍bebek olduğunda tepsini goruceksin zaten
MademoiselleCoco benim annemde duyduğunda değişik bir tepki verdi . Sen kendine bakabiliyormusun ki bide çocuk yaptın dedi sert bakış atarak . Kendine bakabiliyor musun dediği kişi 21 yaşından beri her anlamda kendi ayakları üzerinde duran 3 yıllık evli bi kadın yani 😂😂 zaten istemiyordum bebeği tüy dikti bu sözleri . İnsanın zoruna gidiyor haklısın ama zaman unutturuyor merak etme . Sen bebeğine odaklan keyfini çıkar sürecin
Rouge inşAllah canım umarım değişir bakışları
Olivetti peki değişti bebek doğduktan sonra ? İnşallah canım bakalım neler göreceğiz
MademoiselleCoco annen çokmu genç acaba ondan mı öyle şaşırdı yada mutluluğunu belli edemeyen bir yapıdaysa olabilir ama sen mutlu ol kimseyi takma sağlıkla gelsin küçüğün 😍
MademoiselleCoco çocuk dogduktan sonra hersey düzelir torun evlattan tatlıdır çocuk cevızse torun cevız içi demısler canım hamileliğin tadını çıkar stres yapma😍
MademoiselleCoco Ya üzülme bu kadar hem düşün bak evladın olacak bu çok güzel bişey bence annen zamanla alışacak.
MademoiselleCoco ben iki tane yaptım hiç sevindiremedim 😅 hep neden çocuk yapıyorsun der gibi baktı yüzüme. Sanırım anne olunca anneliğin zorluğunu bildiğinden midir ne evladına kıyamadığından böyle davranıyor olabilir.
MademoiselleCoco aynı annem ben hamile kaldığım da annem 35 yaşındaydı cokbkizmisti ona neyse zorla evlendirdi yetmemiş gibi. Neyse 2. Ye hamile kaldığım da benimle konuşmadı bile hatta aynı şehirde yürüme mesafesi 15 dakika uzaktaydı başka şehire tasinicam koca evi 2 yaşında ki kızımla ve 4 aylık hamile halimle topladım tasindim
Suna 52 yaşında canım çokta genç degil yani evet haklısın çokta göstermeyi sevmez ben evleneceğim zaman bana konusmadı 1 hafta ona söyledim biriyle konusuyom diye çok kızmıştı. Şimdi damadım diye arar sorar tabi bebek olayı başka
Sadem tamam canım çok sağol🥰
Hiranur_1 inşAllah canım dediğin gibi olur
ZRaporu ne zormuş bunlarda sanki doğurmadılar 🤣
Ortasekerlikahve aaaaa niye o kadarda degil ya
MademoiselleCoco ben çektim sen çekme annem modu 😂
MademoiselleCoco ayy canım takma nolur yaa o an doğru bir zaman değilmiş belli ki
MademoiselleCoco demekki karakter olarak böyle canım her anne bir değil benimki çok ağladı Sevinç’inden oda bana bir garip geldi açıkçası ne yapsalar beğenmiyoruz sanırım 🙈 boşver sen eşin ve bebişinle mutlu olmaya bak 🥰