Agustosirilsiklam Aşırı bel ağrım rahimde batma ve kasik ağrım var adete 6 gün var içimde gebelik hissi çok kızlar yani ne bileyim rabbim verirse inşallah. Erken gebelik testi yapsam cikarmi ki.. tuvalete çıkma sayısını söylemiyorum bile…
Balponcik Agustosirilsiklam inşallah canım hamilesindir ama sen yinede tahmini adet gününü bekle ozaman yap testi kesin sonuç alırsın çocuk sahibi olmayı çok kafana takmışsan belirtilerin psikolojikte olabilir bence bikaç gün bekle
Happywomann Agustosirilsiklam Yaa hadi hayırlısı Rabbim gönlüne göre versinn. Bende acayip terleme ve baş dönmesi çok olmuştuu tansiyonum düşüyodu süreklii
Ayisigi_012 Agustosirilsiklam canım erken gebelik testleri düzgün yanıt vermiyor en iyisi bekle adetini 3 gün geçerse yap derim ucuz olan testlerden al 2 tane Ben almıştım pozitif çıkmıştı kan vermeye gittim sonuç negatif ti 😅
MademoiselleCoco Canım eğer varsa çıkar testinde ben adetime 5 gün kala yaptım normal testle ve silik çıktı tekrar yaptım yine silik çıktı sonra dijital aldım pozitif çıktı. Rabbim nasip etsin isteyen herkese🤲🏼❤️
Agustosirilsiklam MademoiselleCoco Cnm bnde iki gün önce bı test yaptım aşırı silik çıktı ama kaç dakikada çıkmıştı bilmioyirum yapıp kenera attım cunki yarinda bı erken gebelik testi yapayım dedim
MademoiselleCoco Agustosirilsiklam erken gebeliğe gerek yok diye düşünüyorum canım dediğim gibi çıkarsa normal testte bile çıkar bir dene şansını
Guelden Merhaba kızlar🙋♀️ Bence adet gününü bekle derim aksi halde insan cok umutlanıyor sonra hayal kırıklığı oluyor 😩 en güzeli beklemek rabbim bilir zamanını inşallah kalbinden gecen senin olur❤️❤️😊😊
Balponcik Agustosirilsiklam inşallah hamilesindir belli ki çok istiyorsun😊 erken gebelik testinde belli olur herhalde sabretmezsen yap testi güzel haberini bekliyorum