Guelden Merhaba kızlar🙋♀️ Bence adet gününü bekle derim aksi halde insan cok umutlanıyor sonra hayal kırıklığı oluyor 😩 en güzeli beklemek rabbim bilir zamanını inşallah kalbinden gecen senin olur❤️❤️😊😊
Balponcik Agustosirilsiklam inşallah hamilesindir belli ki çok istiyorsun😊 erken gebelik testinde belli olur herhalde sabretmezsen yap testi güzel haberini bekliyorum
Happywomann Agustosirilsiklam Yaa hadi hayırlısı Rabbim gönlüne göre versinn. Bende acayip terleme ve baş dönmesi çok olmuştuu tansiyonum düşüyodu süreklii
Agustosirilsiklam Happywomann Yarın cikicak cnm erken gebelik testi sipariş verdim gelsede yapsam hmn
Guelden Benimde inşallah 2 ci olcak 5 gün var adetime test yapmicam bende beklicem en sağlıklısı bu sonra insan kaptırıyor kendini ve adet olunca hüsran oluyor😩😊
Guelden Agustosirilsiklam aynen cnm isteyerek verilmuş bi ara bu kızım çok zorladı bebekliği inanılmaz uyku sorunumuz vardı günde 1 saat oda bölük bölük uyurdu gece 0 uyku 4 yaşına kadar sürdü bu sorun, eee haliyle az korktuk çalışan bir anneyim çünkü😭🤣
Ayisigi_012 Agustosirilsiklam canım erken gebelik testleri düzgün yanıt vermiyor en iyisi bekle adetini 3 gün geçerse yap derim ucuz olan testlerden al 2 tane Ben almıştım pozitif çıkmıştı kan vermeye gittim sonuç negatif ti 😅
Agustosirilsiklam Ayisigi_012 Ciddimisin bnde yaptım negatifti dün çok üzüldüm adetime var daha 3 gun