Seks yaparken çıldırtmak istiyorum kızlar varsa taktikler alayımmmm
Eşimi çıldırtmak istiyorum
Bosverrr_111 ya ben de burda bekleyeyim ama hep aynı şeyler öneriliyor. Gecelik makyaj parfüm vs. Değişik böyle farklı şeyler varsa daha güzel olur. Benim hayal gücüm çok sınırlı🙈
Bosverrr_111 sözlerinle onu çıldırtıp tahrik edebilirsin ben genelde o anlık duruma göre yapıyorum 🤓 dün mesela külodum yırtılmış dedim bi anda olaylar gelişti 🥳😅
Bosverrr_111 ben simdi söylerim de bayaaa linç yerim,nasil biseysiniz siz falan diye😂level atladık biz. Ucuşlardayiz
Kis_masali canım babam özelden yazar mısın lütfen
Kis_masali ya burdan yaz kimse seni linç edemez arkandayız😂 ya da burdan yazmayacaksan bana da özelden yaz🙈
Kis_masali bana olacak o canım lütfen yaz kimse linçleyemezzzzz arkandayızzzz ya da özelden yaz
Kis_masali yaz cnm arkandayiz
Kis_masali ortaya birsey attın bellıydı soracakları hadi bakalım ver takdıklerındenn panpa🤣🤣🤣🤣
Kis_masali merak ettim 🙈 biri bişey derse arkandayız 😂😂
Mera3939 😂😂ya söyleyebileceğim bisey degil çok uççç
Kis_masali ben bile merak ettim attın ortaya rahat bırakmazlar seni yaz kurtul ahahahha😅
Kis_masali valla çok merak ettim özelden yazar mısın canım
Kis_masali ya yaz biz bizeyizzzz
Kis_masali bence herkesin uçları vardır 🤫
Özel yok burdan yaz artık 😎
Kis_masali beklioruz amaaaa😂
Kis_masali merak ettiriyorsunuz ama 😄
Kis_masali Bur da yazda biz de uçalım canım
Kis_masali ya hep aynı şeyi yapiyosun ortaya bisey atiyosun sonra yok yazamam gerçekten sinir bozucu bisey bu üstü kapalı anlatabilirsin linç de yemessin hem hadi bekliyoruz 😬