Daha önce post açmıştım kendi isteksizliğimden ilişki süresi kısalığından moda kolay giremediğimden vs bahsetmiştim tavsiyeler üzerine ilişki günlerini sıklaştırdım 2-3 günde bir olmak üzere herşey çok daha güzel oldu hem süre hem istek bakımdan bende süreler uzayınca zevk ile yapmaya başladım böyle olunca ilişkilerimiz düzene girdi birde artık taktik değiştirdim ilişkiyi ben kontrol ediyorum eşime karşı daha açık konuşuyorum isteklerimi söylüyorum yönlendirme yapıyorum yani kızlar sonuç olarak çocuktan sonra monotonlaşmış ilişkimiz farklılık gerekiyormuş onu anladım arasıra taktik değiştirerek heyecan katıyorum uzun yazdım biraz ama anlatmak istedim belki benimde bir başkasına faydam dokunur🌺
Çözümlenmiş bir sorun
Cilekliturtaa bravo canım hep mutlu olun 🌸
Cilekliturtaa ne mutlu sana hep boyle olun tam gaz devam☺☺
Cilekliturtaa bu sorun bende çok aşırı isteksizlik var ve boşanmaya götürüyordu neredeyse şimdi bende bir çözüm arıyorum psikiyatri ye gittim senden kaynaklanan bir durum değil dedi küçük bir depresyon yaşıyorsun dedi ilaç verdi 20 gün sonra görüşelim dedi inşallah faydası olur bende istekli olup mutlu bir seks hayatım olmasını istiyorum artık 6 yıllık evliyiz ama düzenli bir ilişkimiz yok eşim çok istekli her gün olsa yapar ama ben de hiç yok anlamıyorum kendimi 😔😩
Daha da güzelleşir daha çok mutlu olursun inşallah 🙏 darısı bana artık
Cilekliturtaa ne güzel çok sevindim adına 🎈
Cilekliturtaa nasıl yönlendırıyosun eşim bugun banada aynısnı ddı yönlendırmen lazım daha domianant olman lazım ddi ne yaptın be yapanbılırım?
Cilekliturtaa Sevindim adına canm.İnşAllah sorunlu ilişkilerde sorunlar çözülür her kes mutlu olur☺️
Senin adına çok sevindim☺️,Heyecan katmak önemli şimdi ben erkek olsaydım ruh gibi yatan biriyle yatakta yapamazdım 😂,O yüzden utanan sıkılan bayanlara söylüyorum erkekler ayy ne kadar utangaç ne güzel demiyor,kıpır kıpır tutkulu yönetici kadın istiyor yatakta.
Sadem Canım ikidir yazına denk geliyorum yazmak istedim erkekler altında yatan ölü balık gibi kadın istemiyorlar biraz da olsa ilişkinin kontrolünü kadının da almasını isterler o zaman sex daha güzel olur ilk adımı sen atacaksın seksi giyinip parfümü sık git yanına mesela o otururken kucağına otur tatlı tatlı kısa kısa öpücüklerle onu baştan çıkarabilirsin sonrada oral yapıyorsan ki bence yap☺️Çok hoşuna gidecektir o zevk aldıkça sende alacaksındır sonra üstüne otur kontrol sende
Esmerimmm canım benım eşime bıraz degısık bakımlıyımdır hep zten ya da özel hazırlandığım zamanlar olur kuyruk sallarım ya da öperim koklarım üstüne çıkarım oral da yapıyorum daha nasıl ve ne yapabılırım biraz fazla kıpr kıpır degılım sadece bunmu demek ıstıyor acaba .Ha bide doogy gris ben üstteyken girs sevmez ılla misyoner pozısyonda o zman o ıstedıgını yapabılıyomus yüzü tenime degıyor ve öpüyormuş ee ben napablırım o zman 🤦♀️
Sadem Yani eşinden bekleme herşeyi yatakta yönlendir hareketlerinle zevk aldığını hissettir hoşuna gidecek ve seni daha çok arzulayacak
Sadem bence biraz video izleyebilirsin anlatsakta yazarak anlaşılmayacak şeyler var. Ayrıca pozisyon araştırabilirsin kendin kontrol edebileceğin erkeği çıldırtacak pozisyonlar var
KirmiziOjeli vıdeo ızlıyım en ıyısı pozısyonlar denıyodum işte benımkı ılla yüz yüze ten tene olcakmıs ya da ben Onu nasıl yapıyım yetısemem oraya dıo allahım adamı gırtlaklıycam bnde kendıne bıraktım 😂
Sadem Özel konuşma artık yok taktik verirdim biraz sana
Sadem allah allahh yüzyüze tamam çok güzelde kadının arkası dönük olduğu bazı pozisyonlar bayağı iyi oluyor nasıl sevmez ya 😀 bi izle canım belki doğru yapamıyorsunuzdur taktikleri al dene bi bakalım
Sadem Burdan yazılacak şeyler değil olsaydı yazardım zaten 😉