Kasimkahvesi Bizde eşim çok isteklidir genelde akşam maça hazır ol der 🤣 Adetli olduğumu anladığında ise yoğun hava şartlarından maç ertelendi tuh be der 🤣🤣
Anjeli96 Benimki hep açım,seni yemek istiyorum der😬 Daha bu akşam yemek yedik, doydun mu diye sordum)) evet dedi)) 5-10 dakika sonra açım dedi))) doydum demiştin noldu dedim) sana açım, seni yemek istiyorum Dedi😬😅
Kiki Anjeli96 doymak biz de çok kullanırız 🙈 eşimin bambamdan sonra ilk sorusu doydun mu 😂 doymadıysam devam doyduysam tamam 🙈😅
Panda Kiki Nietzsche Benimkide öküz akşam yicem seni der yada ben ona sinirlendiğimde hayatım sen sinirlendinmi hadi gel senin sinirlerini alırım ben der😄Her küsdüğümüzde sonu yatakta biter🤭Ben istediğimde ise aşkımm tadına bakmak istiyorum derim🤪😜 oda hemen bayılır zaten😊💃
Seleniko Benimki sana döşiyimmi la diyo 🤦🏻♀️ birde bir birimizi severken yanaklarımı okşamak için gel gucu gucu yapalım diyo 😂😂
Aysenurcan Benim esim biraz isteksiz ben yanasmayinca asla bana dokunmaz veya gün ağarırken ister yoksa uyumadan önce isteksiz yapar hep 2 isi bi arada idare ettgi icin cok yorgun oluyo sabh da ben uykulu oluyorum bi düzen oturmadık gitti ama sabhlari askm uyan seni ucariyim biraz der🤣🤣
Happykidsci Mavisim20 maşallah size baya olmuş 🥰 Yorumları okudum da en mantıklısı çalışmak geliyor ana 😂
Mavisim20 Happykidsci sağol canm 🥰 baya degisik isim takanlar var valla hosuma gittiler🤭 benim esim bundan baskasını demez herhalde bu saatten sonra 😂