KardelenMY Rouge şeytana çelme takar bu şerefsiz öyle bi karakterde.Geçen zamanıma üzülüyorum bi an önce kurtulmak istiyorum o yüzden acelem
KardelenMY Kiss_09 ilgisizliği,tartışmalarda evden çekip gitmesi gelmemesi,ezmesi,ezdirmesi,şeytanlıklarıı ohoooo çok var kuzum.Kızımın doğumundan sonra puzzle birleşiyor
Kis_masali KardelenMY canim googleye my activity yaz,ilk çıkana bas. Eger esin bilmiyosa bunu silemez hersey orda kayıtlı olur.
Lentlily Ya bu androidlerde oluyodu önceden virüs temizleme programlari fln hani onşarda telden silsede kaliyodı girdiği sitelerin geçmişi onlara bi baksan ben ole yakalamiştim bikere ama tabi 5 sene önce fln bu dedğim şimdi nasildir bileme m
KardelenMY Lentlily ayyy bakmam mııı,hiç ummadık yerden bir şey yakalarım hiiçç belli olmaz çok teşekkür ederim
KardelenMY Kis_masali kafasız teknolojiden anlamaz boş bulduğum bi an ilk işim bakmak olacak çok teşekkür ederim 🙏🏻
KardelenMY Kis_masali evett zaten güven sorunum vardı.Aptalmışım olan şeyleri görememişşm,kızımın doğumundan sonra büyüdüm ve her şeyi birleştirip gerçekleri görür oldum
Kiss_09 KardelenMY Bende şüpheleniyorum. Evden çıkarken gudiyorum diye cok mutlu. Telefonunu utanmasa bi yerlerine sokacak uyurken oyle kaciyo. Wcye giriyo yarim saat orda wp bakıyorum o wcdeyken çevrimiçi oluyo. Ben yanina gidince hemen telefonu cebine sokuyo. 3 aylik bebegim var. Hamileligimden beri ilgisiz artik tahammülüm kalmadi
Kis_masali KardelenMY Anladim canim. Allh yrdimcin olsun ins. Esine dr akil fikir versin Allah. Gul gibi karin var,bi tane evldin vr. Ne b.k yemeye disari bakiyon ki yani. Anlayamıyorum boyle adamlari yaa
KardelenMY Kiss_09 Allah hepsininnn belwsını versinnnnnn.Ayrılmak istiyorum ama yakalayıp çat çaatttt yüzüne vurup herkese rezil edip donuna kadar alıp siktir etmek istiyorum.Çok şey istemiyorum 😈o yüzden bi şekilde telefonunu kurcalicam ama bu şerefsizin 2.telefonu vsr gibime geliyor onu yakalamamda çook zor iş yerinde veya bi yere sokuyodur
Kiss_09 KardelenMY bu kavat köşe bucak sakliyo telefonu baska olacagini zannetmiyorum ama. Bi yakalayim yedi sülalesine rezil edeceğim. Sicacam agzina. 7 yıldır birlikte 4 yıldır evliyiz. Bre serefsiz madem gotun basin ayri oynuyo çocuğu yapmasaydin ne istedin sabiden. Cok sovmek istiyorum sinirden kalp krizi gecircem
KardelenMY Kiss_09 kesinlikleeee öylee bende kızıma üzülüyorum ne iyi bir baba ne de eş.Gerçekten çok sancılı süreç yani ne bileyim onur kırıcı üzücü.İnsan ne yaptımda hakettim diyor ama gerçi karakter yoksunu olursa sen dünya güzeli olsan ne fayda wtsap web denemek istiyorum ama bildirim gider anlar diye çekiniyorum