Benimde aklima geldi ama telefonu elime gecmiyo

KardelenMY Anladim canim. Allh yrdimcin olsun ins. Esine dr akil fikir versin Allah. Gul gibi karin var,bi tane evldin vr. Ne b.k yemeye disari bakiyon ki yani. Anlayamıyorum boyle adamlari yaa

KardelenMY Whatsap web indir doğrulamayı yap daha sonra eşinden whatsap bildirimlerini kapatmayı unutma ona gelen mesajlar sana da gelir . Google’dan pek umut bekleme eğer dediğin gibi cin biriyse gizli sekmeden bakıyordur bunu hiçbi şekilde kanıtlayamazsın geride bişey bırakmaz . Arabanız varsa kendi telefonunu sessize alıp ses kaydını aç sen yokken ne yapıyormuş dinlersin sorarsa da araba da unutmuşum de geçiştir .

deleted_4033 Ay Allah bin kere razı olsun yaaa❤️❤️Şu vatsap işini detaylı anlatır mısınız tam olarak rica etsem 🙏🏻 Nasıl yapılıyor eşimde ki kodu benimkine mi okutcam?bşldirimleri vatsap uygulamadan mı kapatacaz yoksa telefonun ayarlar kısmında ki vatsaptan mı girip mi

KardelenMY kendi telefonuna watsap webi indir eşinin telefonundan Watsaba gir ayarlarda watsap web yazıyor ona gir Qr kodunu tarat yükleniyor ama eşinin telefonundan bildirim ayarlarında ki Watsaba kapatmayı unutma .

KardelenMY canım huawei telefonların da var bahsedeceğim özellik ama diğer androidlerde varmı onu bilmiyorum özelliğin adı “private space” aynı telefonun içinde ikinci bir telefon gibi düşün tek bir hamleyle o ikinci telefona geçiş yapılabiliyor mesela oradaki whtsptan konuştuğu şeyler tamamen o ekranda kalıyor aynı hesap olsa bile normal ekranındaki whatsapında görünmüyor arama geçmişi mesajlar galeri rehber tamamen o ekrana özel ve tek bir hareketle tekrar her zaman kullandığı normal ekranına geri dönebiliyor internete yazıp bi araştır istersen hatta bu özelliğe çapkınlık modu bile diyorlar

Bence wp web en kesin yolu ama son görülmesi acksa dikkat et hani biri yazar ederse girip mesajıma neden bakmadın diye yanarsin

KardelenMY Playstore da uygulamalar ve kitapligim bölümü de var yükleyip sildiği uygulamalar görünüyor belki isine yarar canım. Ben babamda görmüştüm maalesef sohbet sitesi falan

butterflys peki ben bildirimleri kapatırsam buna biri yazdığında mesaj sesi vs gelmezse anlamaz mı ?anlarsa haklıyken haksız çıkmaktan korkuyorum tellal eder beni millete

Pcoslu1anne çok teşekkür ederim ❤️Uygun vakitte hepsine tek tek bakacağım 🙏🏻

KardelenMY dosyalarıma gir images (fotograf) bölümüne tıkla whatsappa gir . whatsapa tıklayınca en başta ‘sent’ yazıyo. oraya girersen whatsaptan göndermiş oldugu fotografları silse bile orada cıkıyo. aynı şey video içinde geçerli