Farklı fantezileeer koşun kızlaaar
Olivetti hihihi😂😂🌹
deleted_4033 ben mi görmedim acep kız özellikle senden çok çılgın şeyler bekliyorum 😃
Sedaa daha ne olsun gayet güzel 👍🏻 mutluluğunuz daim olsun evde biri varken yapmak daha bi heyecanlı oluyo ama deneyin bence 😄
Mirinda öf aynen ya böyle çırılçıplak uyuyakalmayı çok özledim 😓 hemen koştur koştue abdeste oluyo.
ebruli cennet mahallesi pembe gibi 🤣
ebruli Sen galiba bi yerlere oturamadığın için oturma gereksinimi duyuyorsun yapma böylee😂
diana Senin gibi çelişik insanlara at koşturtmayacağım bazı şeyleri duymak zoruna gidiyorsa,insanlara duyunca zorlanacağın şeyler söylemeyeceksin evet bu saplantıysa saplantılıyım.Her bulduğun yere oturma gereksinimi duyma.Her tutarsız davranışında karşına çıkacağım.😉
Sucuklu_yumurtaaa Fantezi dediğiniz olay zaten istek ve arzu olunca ve çekingen bir yapınız yoksa herşey o an oluyor öncesinde duş güzel bir gecelik sonra hafif loş ışık mini bir dans ve oral karşılıklı daha sonra farklı pozisyonlar sevgi sözcükleri argo konuşmalar ilişki sırasında yani dizi senaryosu gibi ezberleyip yapılmaz o an akışa bırak herşey oluyor zaten
Ua yorumları okurken o kadar öp gülüyorum ki. Bazı arkadaşların yaşı 17 18 sanırım. Bi insan ne kadar çok yaşadığı hayatı övüyorsa o kadar aslında anlattığını yaşamıyordur.
Kis_masali bence hava atmak için öyle yazıyorsun
Altı boş olduğu için ilişkimize dair bir cümle dahi yazmıyorsun
İnandırıcı değildin
Ve konuşma Uslubun hiç yok
Sucuklu_yumurtaaa saol canım😊😄 denermiyiz bilmiyorum valla. Cocuklar olmasa belki ama cocuklar var, emiyor birde, cocuk aglasa ay bi duş alip gelcem desem anlarlar 😂
Sedaa gece nerden bilicekler cnm
Happykidsci hic bisey söylemiyorum. Bos konuşmaya devam edin. Kocam tatmin ediyo mu ediyo,isteklerimizi de gayettt yerine getiriyoruz. Neden alti bos olsun ki. Soylemek zorunda degilim. Kafana sok bunu..
ebruli aynen bir de kapalı tesettürlü bir bayan neden bu kadar yatak odasını döker kocamla neler yapıyoruz neler kudur falan demeler ayıp bilhassa tesettürlü bayana hic yakışmıyor.
happygirlh34 tesettürlü kadinlarin seks hayato yok mu boş yapiyosun sen de. Sadece açık baynlara has bi platform mu burası. +18,cinsellik etiketleri var. Istedigim seyleri yotum yapma yetim de var. Gerisi sen dahil kimseyi ilgilendirmez.. Bu kadar dert olacağını düşünmüyodum😅fantazi yerine benim hyatim konusulmus bu postta. Gereksiz insanlar tarafndan…