Anal ilişkiye girmeden önce makatı Nasıl temizliyorsunuz?

Anal ilişkiyede mi giriyorsunuz coook zor diye duymustum🙈

Okuması bile tiksinç kaldı ki yapması..Lavman yap😂😂

Hak deliği dururken bok deliği niye kardeşim? İğrenç bişey.Ha zevk ve tercih meselesi bişey diyemem ama kızlık bozulmasın diye yapıyorsan eğer daha namussuzca bişey bence

kızlık zarındanda korkmaya gerek yok... yok kızlık zarı giderse namusun gidiyor yok kızlık zarın yoksa sana başka gözle bakıyorlar yollu diyorlar... nedir bu ya. bi yazı okumuştum hakikatende doğru diyordularki niye erkeklere sünnet olduklarında göster pipini diyorlar o zaman gibisinden... eğer gerçekten kızlık zarından korkuyorsan korkmaa anı yaşa hayat höz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. sadece evli değilsen bi düşün bu anı kiminle yaşamak isterdim diye ? 😘

zeyneepp evet haklısınız aslında cinsellik bir içgüdüdür,kısıtlanması anlamsız bana göre de fakat insanın çevresel faktörleri vs var o korkutuyor.

Herkesin kendi tercihi sizene o kadar kötü yorum yapmışsınız! Siz anal ilişki yapmazsınız olur biter başkalarını eleştirmeyin!

Melis48 bak evet çevrede yanlış olan çok fazla efsane var çok yanlış duyumlar... ama hiç biri doğru değil ve evlenmeden önce öyle bir şey olma takdirinde kadına namussuz yollu diye söylemleride ben hiç doğru bulmuyorum. tek şey yeteri kadar eahat olman ve karşındaki kişininde seni anlayarak davranması başka hiçbir şey değil.

Emsal makat temizle konusunu eleştirmeden nasıl duralım sence canım? Eywallah tabi kimse kimseyi ilgilendirmez ama burada da apaçık makat deliğimi neyle temizleyim diye de sorulmaz dimi? Yani tamam burda herşeyimizi paylaşıyoruz ama deliklere kadar değil we üstü kapalı bi şekilde..

Mirr millet eşiyle nasıl yatıp kalktığını yazıyo burda ona da tepki gösterelim o zaman ne de olsa bizi ilgilendirmez onların cinsel hayatı

Emsal gerçekten mahrem bir konu ama diğer konulardan üstü kapalı bahsediyoruz. Eğer onu da yazmayacaksak bu formu kullanmanın bir anlamı yok zaten. Herkes istediğini söyler.

Rumos30 ben insanların hayatına düşüncesine saygı göstermekten yanayım tamam makat temizleme baya özel bir soru ama yargılayacak değilim kendi hayatı sonuçta burda bize düşen sorulan sorular hakkında bilgimiz varsa yazmak yoksa okuyup geçmek.

Emsal ben bu kadarına ilk defa denk geldiğim için bu türlü açık yazan daha önce hiç görmedim burda bilemicem🤷🏽‍♀️

Mirr ben maalesef daha önce gördüm

Ya kızlar şurda bi forum açılmış bayan bayana herieyi paylaşmak sormak istiyor.Mahrem konular eyvallah anladık da kimse burda eşiyle yada sevgisiyle sevişirken neler yaptığını detayına kadar oturup anlatmıyor.Paylaşım yapılıyor paylaşım! Konu mahrem yada ters geliyorsa okuyup geçer yorum yapıp sinir bozmazsın.Hatta vi sır vereyim mi ? Okumayabilirsin bile öyle bi seçeneğin var.Lütfen ama..ayseoztas sen kendi götünü kolla canım benim kötü yorumlarını kendine sakla.Her konunun altına gelip yok günah bunlar günahı ne bilir tarzı yorumlar yapıyorsun.Kimin günahı ayıbı bilip bilmeyeceğine sen karar veremezsin.Allah’ın işine de karışmayın din kisvesi altında.Günümüzde yeterince din istismarı yapan pis kalpliler var bari forum başlığı altında çıkmayın karşımıza.Gidin namuslu(!) namuslu yaşayın siz sizi tutan yok..