Nietzsche 😄2cide inşAllah ağrısız sancıyı bula bilirsem normal doğurucam olmazsa sezeryan valla bi daha katlanamam o acıya🙈

Titizkiz Evet öyle mesela benim Annemin eli çok hafif saçımı kesdimi hemencecik uzanır.Bi defa kuaförde yaptırdım uzamıyordu.Anneme dedim sen kes oda kesdi hemencecik uzandı🙃Şimdi saçım popomdan.Okul zamanlarımda annem daha bu kadarını kesmişdi halada saklıyo evde.😊Kuaförler kesdiğiniz saçı alalım falan diyolardı.Annem kabul etmiyodu kimselere satmam kızımın saçını diyodu☺️🥰

Panda aa olabilir ya benim de kestirdim resmen 1 yıl uzamadi cok cok az bisey uzadı sonra uzamaya başladı 2yilim önceden böyle degildi 😊

Panda sezaryen yaparsan konuşuruz tekrar bunu😂 normal doğumun kötü geçmiş ama ikincisi dd öyle olacak diye bir kaide yokki . Bencce daha kolay geçer . Görümcemm ikisininde acısını tattı, normal olsa her sene bitane doğururdum diyor 😂sezaryen berbat bişeymiş dedi. Ameliyattan sonraki karın ağrısını ve ilk ayağa kalkışı hala vücudumda hissediyorum psikolojikmen😑

Benimde basima geldi

Nietzsche Tamam ne diyorum ki inşAllah ikinci de alerji olmamda normal doğururum doğurmakda ne var ki sadece ondan sonra başıma gelenler korkuttu beni ya😄

Panda öyle düşünme işte umarım olmazsınn tekrar. Hem daha 2. Bebeğe çok var😂

Nietzsche 😂bize ne var ki bide gördün çift çizgiyle post açdım🙈

Selale zaten seni suçlamadım canım,gece biraz sinirliydim bu kadınlık konusunda. Ne düşünüyosam yazdım,senlik durum yok 🌸

Zeynoi valla şuanda o kadar umutsuz bir vaka gibi gözüküyorum ki anlatamam resmen yarım dünya olmuşum ah ah o eski hallerimden eser yok şimdi😭😩

Panda, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.