Selale inan bana doğurduktan sonra sıfır ağrı dikişin varsa o biraz zorlar,ben zorunlu olmadıkça sezeryana sıcak bakamıyorum.Tabi karar yine senin acı eşiğin düşükse bişey diyemem,ben biraz acıya dayanıklıyım belki de o yüzden bu kadar kolay konuşuyorum😅

Selale ebe hanım ayağınıza kadar geldi 🤪 korkma korkma 😌

deleted13 Tüü Allah kahretsin bende normal doğum yapdım çok zor geçti.Hem içerden hem dışardn dikiş düşdü keşke sezeryan olsaydım diyorum.Zaten sezeryan olucakdım.Bizim sıpa 1gün dayanamadı hemen gelmek istedi😄

Selale O sancı ki gəldiye toy ondan sonra başlıyıre bacı adam ölür ölür dirilir😄səni qorxutmağ istəmirəm amma həyatın qanunu budu ikisindədə əziyyət çəkirsən🙃

Panda ya bende kaç yıl baktım uzattım sonra birden gitti cok üzüldüm su an hala üzülüyorum ama sukur uzadı bile yine o kadar olmasada gelecek yıl öyle olur heralde 😂

Titizkiz Uzanır merak etme bide şey önemli saçını kesen adamın eli ağır olmaması lazım eğer ağır olursa ya gec uzuyo yada hiç uzamıyo🙇

Suna hoşş geldii🤭ama bu korkuyu icimden atamıyorum☹

• Suna bunu yanıtladı.

Panda ayda hami onu deyir hətda bidəfə instada normal doguşun videosuna baxdim gizlar necə əziyət cəkir😒mən özümu bilirəmdə o agriya dayana bilmərəm birdə o tikiş vare😳😳duşunəndə dəli oluram dundə bibi gizi videosun atib baxdim söydüm mənə bele şey atma gorxuram deyə😅😅ona gorə kesr isdirəm😂😂🤭

Panda Bende de iç dış dikiş fazlaydı biraz zorluyor ama yinede en sağlıklısı☺️

Selale hiç düşünme herşeyi akışına bırak kötü olayları okuma kulaklarını tıka 🤗

Panda sezaryeni olsaydın görürdüm seni ben😂 olan da olmayan da bin pişman 😂😂

Selale aha bu ben 😂bende korkuyorum canım ama allahtan bekarım suan uzun bir süre cocuk da düşünmüyorum.bazen diyorum kendime nasıl olcak diye aşırı korkuyorum ve doğum yapanlar anlatıyo iyice kötü oluyorum artık o gün gelene kadar düşünmem 😂 anneler gözümde sırf buyüzden bile cookkk üst yerdeler zoru başaran güclü kişiler olarak goruyorum tabi sadece doğum konusundan degil sonrası için de öyle

Rouge aynen bendecok düşünüyorum nasil olucak diye. Aslında bende uzun sure isdemezdim ama nişanlim çok istiyo Allah nasib ederse bitane duşunuyirum ve uzun bi sure de deşunmem onu buyutucem sonra😁😁evet anneler o yuzde soyluyolar cennet annelerin ayaklari altinda🌸