@Nietzsche Yaa kimi öyle diyor kimi olmaz diyor,bizde bi olay var eskilerden gelme “gelinin kulağından altın küpesi asla alınmamalı (önceden altınların satılma durumu olduğu için)gusül çıkmıyor derler.Ordan bi bizimle özdeşleşmiş kulağımdaki deliklere takıp takıp çıkarıyorum birde😅,benim duş almam tam bir boşa zaman kaybı üşeniyorum mor şampuan felan saçlarımı ayırıcam diye ölüyorum.Güzelleşmek uğruna eziyet😓

deleted13 yok post açlmıştı bu konuyla ilgili . Ovalayıncada oluyormuş ,baya paylaşım olmuştu . Sennki zormuş bende bitane var yıllardır kullanmadım 😂

deleted13 bir ara kuran okuyacaktım neyse abdest aldım okudum bitti ,bi baktım tırnağımda oje var ,unutmuşum😂 halam hemen sşey dedi ,niyet önemli kızım 😂😂halamda çok ileri görüşlü modern biridir. O günden beri neyi yanlış yapsam niyet önemli deyip içimi rahatlatırım😂

Nietzsche Ya şimdi açıkcası ben de öyleyim tv de hocalara okadar şaçma şeyler soruyorlar ki az bi mantıkla işi çözecekler,ojeli namaz kıldığım dönemler bile oldu sen ondasın 😅,bi hikaye var çok uzun kısa geçicem ,bir köyün cemaati hiç camiye gelmezmiş,hoca niye camiye gelmediklerini sormuş köylüde hocaya her namaz öncesi abdest almak zor geliyor demiş.Hoca da siz gelin abdestsiz kılın demiş onlarda kabul etmişler gitmişler,Sonra biri hocanın yanına gelmiş hocam abdestsiz namaz olur mu demiş.Hoca da eğer öyle deseydim camiye asla gelmeyeceklerdi demiş.O hesap😅😂

Nietzsche” Sarı mikrofonun”sokakta ki insanlardan dua okumasını istiyor onları gördün mü?Güleriz ağlancak halimize😅Kendimi de eleştirmek gerekirse bilip yapmamakta çok vahim bir durum oralara girmim şimdi,postu yine sohbet muhabbete döndürdük😂