Latte bu dediğiniz nokta tamda Türkiyenin kanayan yarası. Malesefki cinsiyet ayrımı yüzünden kadınlara bir sürü yük bindiriyorlar ,bu ayrım daha yeni doğduğumuzda ailede başlıyor. Kadınsın yapacaksın ,kadınsın çocuk bakacaksın ,temizlik yapacaksın. Böyle böyle dayatılıyor bize. Kimse de uyanıp bir gözünü açmıyor. Yine sinirlendim. Temizlik neden sadece kadına özgü de işe gitmek çalışmak iki cinseyete özgü. Kadında işe gider adamda , orda eşitlerdir ,ama sadece çalışırken,maaş alırken değil. Sonra eve gelirler adam götünü devirir yatar ,kadın evin tüm işleriyle uğraşır. Erkek bir tabak kaldırsa aferin oğluma görüyormusun karısına nasılda yardım ediyor denir,kadın hergün yapar bir kere güzel söz duymaz. Aptallar bilmezler ki bu tarz şeylerin kadını erkeği yok. Bunu bize dayatan toplum. Siz şimdi yazınca duramadım kusura bakmayın öfkelendim 😑 nedir bu kadınların çektiği , kadın yapar namussuz ,erkek yapar elinin kiri olur. Pis zihniyetli mahluklar ,neyse daha fazla yazmayacağım gittikçe gidecek