MademoiselleCoco
Canım eğer kusma dönemin olursa 7.haftada benim başlamıştı 5.aya kadar kusmustum. Başlarda pek büyük sorun olmuyor. Görülen rahatsızlıklar kasıkların çok feci ağrıyor bazen seni olduğun şekil kitliyor kalıyorsun korkuyorsun ama içerden kaskk yirtiliyor bebek yerlestikce. 10. Haftadan sonra ağır kaldırınca falan kanaman olabilir bende tek basimayim gurbette ev işi falan derken 12.haftada kanamam olmuştu tam yemek yaparken. 4.aydan itibaren eğer bebehin kilo iyi alırsa ağırlık arttıkça bel ağrım çekilmez oluyor bacaklarına yük bindikce felakat ağrılar çekiyorsun. Sırt üstü yatamiyorsun zararlı sen ve bebek için şuan değil erken henüz ama karnın oluncaalesef olmuyor. Düşük tehlikesi yaşandigi an kanama vs bişey olunca ayakları havaya dik kanamanin yararına, ilaçlarla birlikte de uzanıp yatacaksij kanama durup ilaç bitene kadar. Yorgunluk uyku zaten hadsafada yat yat gözün açılmaz. İnşallah kaynananda Allah insaf verirde durur. Korkma ama ben 27 haftalık iken falan perde cam falan silip taktım bahar temizliğimi yaptım sorun olmadı mecbur kimse olmayınca yapıyor insan Allah yardımcın olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin