deleted77 Balaca canım lazer epilasyonu sordun sanırım 🙈 yanlışta anlamış olma ihtimalim yüksek @Panda help me 🤪 10 yıl önce yaptırdım çok memnunum 😊
Balaca deleted77 evet canim onu sordum dogru anlamissin😂 Ben nisanliyim epilasyon yaptirmak istiyorum dugun oncesi ama zararlimi deyilmi onu ogrenmek istiyorum🤗
deleted_4033 deleted77 canım yüzüne de yaptırdın mı acaba 🤔 bende yasaklardan sonra yaptırmak istiyorum ama kararsızım ya .
deleted77 Balaca kız Türkçe yazsana ne güzel yazabiliyorsun 🙈 Ben bir zararını görmedim çokta yaptıran var 😍
Rouge Balaca bende yaptırıcam hala araştıyorum iyi yerden emin olmak için .stajım bitsin ilk işim o olucak .inş memnun kalmayan biri yoktur da yazmaz🙁
Balaca SelinGkeYzak Kis_masali genital bolgeye zararli diye duymusdum , cocugun olmasina fln Engel Oluyo yada aybasi bozuluyormus🤷🏻♀️
deleted77 deleted_4033 hafif kaşlarda birde bıyık kısmında var canım çok tüylü biri değilim normaldede 🙏🏻
Balaca deleted77 o zaman hic yaptirma nede olsa türkce tam ne desem bilemedim de isin qaliba yanlis bilmiyorsam onun icin zararli🤗