• Öneri
  • Kozmetik markası kurmak

Kızlar yeni bir fikirle geldim ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kendi kozmetik markamı kurmak istiyorum sizce tutar mı ?

Rouge bende farklı ambalaj paketleme ve kokuyla piyasaya sürmek istiyorum özellikle tarçın kokulu gar paleti sadece kendime bile yapabilirim

Rouge şimdi basım yapıp gerekli belgeleri alabileceğim firma araştırıyorum işte ama ya satılmazsa korkusu var içimde bu beni yoruyor biraz

Ariel22 denemeden bu sorunun cevabını bilemiceksin.. ayrıca ürünün yüzde yüz tutar düşüncesine gelince piyasaya sürmelisin öncesinde belki defalarca denemen etrafındakilere denetmen her türlü fikirlere,eleştirilere açık olman gerekecek biraz stesli olabilir bu süreç… bol şans dilerim :)

Ariel22 Biraz risk almak gerekiyor bu tür işlerde. Denemeden bilemezsin o yüzden. Umarım başarılı olursun

Ariel22 tutacağını sanmııyorum canım nerde satışa sunacaksın kime duyuracaksın bununn için ya ünlü ya fenomen olman gerekiyor

Bluep tüm süreci göz önüne alıyorum ve kendime güveniyorum yapabilirim başarabilirim 😊

Ariel22 açıkcası ben tanınmamış markalara karşı biraz ön yargılıyım, güzel ve kaliteli kutular , sosyal medyada sizi destekleyecek birileri olur ise marka olarak tanılırsınız.. Markayı tanıyınca daha fazla güven oluşuyor .

Berrak elbetteki öyle zamanla tanınır kullanan önerir böylece büyür yoksa başka türlü bir işe yaramaz

Ariel22 emekleriniz boşa çıkmaz , kadın girişimcileri desteklemeliyiz .. hem bu iş kim bilir kaç kişiye ekmek kapısı olacak .. Ürünleriniz satışa çıktığında bizi buradan bilgilendirin lütfen küçük de olsa size destek olmak isteriz

Berrak yaaa çok teşekkür ederim bu yorum beni o kadar mutlu ettiki anlatamam ürünler alınmasa bile bu düşünce çok değerli 😊🥰