Balaca hayır öyle deme ilişki nasıl başlarsa öyle devam ediyor . İlerde evliliğinizde de rahat olmak istiyorsan kendi ve nişanlını şimdi den hazırla . Bir ömür aynı evde yaşayacağın adamın tercihlerini bilmiyorsun , neyden hoşlandığını , neyi sevmediğini de bilmiyorsun 😕 Cinseliliğin evlilikte ki rolünü büyük , bak burda kaç tane post açıldı problemli cinsel hayat , evlendim hala utanıyorum , hiç zevk almıyorum vs bir sürü görüyorsun . Sen onun isteklerimi karşılayabilecek misin veya oda aynı şekilde senin isteklerini , cinsel tercihler de uyumlu musunuz bunları konuşman gerekiyor ki ileri de problemler yaşamayasın 😊

Balaca Qıza qorxulu bişey yoxdu düzü birinci həyəcanlanırsan amma sən həyəcanlanma birdəki ağrıtmamağı üçün türkün məsəli quru quru salmasın yaşdasın😄

Balaca Bəlkə o utanır birinci danışmağa.Əvvəl sən adım at oda elə danışacağ

Anjeli96 yaaa cook tesekkur ederim gercekten beni cokk rahatlatdin 😍😍😍❤️❤️❤️

Dilarra yaa cok kotu olmus gercekten 😢😢InwAllah oyle bir sey basima gelmez 🥶

deleted_4033 simdi Ben nasil durduk yere o kunuyu aciyim 😂😂diyicek buda manyak cikdi . Kendisi acsin bi zahmet😂

Panda neter acim sohbeti de gorum hele fikir ver birazcik😂

Balaca Bilirsən necə elə əgər görüşürsünüzsə biraz yaxın məsafəli ol gözləmədiyi anda əlindən tut arada kaçamak yap öpücük kondur😄Sonra telefonda yavaş yavaş ilk geceden danışmağa başla məsələn denən nədənsə həyəcanlanıram ilk gecəni fikirləşəndə belə de yeri gələndə açığ danış özü başa düşəcək və qarşılığ verəcək🤪

Balaca həye😂inşəAllah hərşeyin yaxşısı olar ikimizcundə😊😇

Balaca eynən mən mənədə cox dedilər sən ac mövzunu ay mən niyə aciram bi zəhmət ozu başdasin ama gorxdugumu bilir dir niyə gorxursan🤣🤣

Panda diyəyki bular uzagdida isdədiyləri vaxt bir birlərini görə bilmirlər bizki yaxınıg bizdə niyə acılmir sohbət😭😭😭🤪🤪

Balaca bende nişanlıyımmm bizimde öyleee az kaldıı dediğim gibi insan merak ediyooo ve akılda sorular

Selale az sən niyə birinci addımı atmırsan atdənə bııyy😂öyrənindənə goruma aparmıyacam ki😄

Balaca kişiye göre değişir önemli olan o gün içinde korku olmasın korkarsan daha bişey olmadan canın acır ogün kendini rahat bırak kendini kasma bacaklarını açabildiğin kadar aç kolay olur nişanlında anlayışlıysa aynı gün olmak zorunda değil zaten bir iki gün sonra tekrar deneyebilirsiniz

Balaca kişiye göre değişir önemli olan o gün içinde korku olmasın korkarsan daha bişey olmadan canın acır ogün kendini rahat bırak kendini kasma bacaklarını açabildiğin kadar aç kolay olur nişanlında anlayışlıysa aynı gün olmak zorunda değil zaten bir iki gün sonra tekrar deneyebilirsiniz

Panda nətəri atimee bu iık adimii😂😂öyrət dənə bh bh gilman demiş😂😂😂🤣

Panda caan men Gencede o Moskvada 😂😂arada mesafe coxdu 😢😢birdeki nese desem eseblewer Ona gore gozleyirem ozu acsin sohbeti

Selale siz yaxinsizsa mence sohbet acilmali di ne qeder olmasa bir birinizi tez tez gorursuz ara acilmiw olar biz yaziq kimi Yox 😂😂😂

Kis_masali gercekten ilk gece nasil oluyor? iliski sirasinda neler hissediliyor? zevk aliniyormu ilk gecede? ben daha evlenmedim , yakinda evlenmeyi dusunuyoruz ama boyle konular hakkinda hicbisey bilmiyorumm

minaa eger partnerin anlayisliysa ilk gunden yapmak zorunda degilsiniz canim. Once kendini hazir etmen lazim. Hazir oldugunda ilişki esnasinda kendini cok kasma,rahat birak ve kendini eşine birak. Ilk iliskide ben zevk almamistm. Istersem alirdim ama kendimi oraya odakladim,herkes cok aciycak oturamiycaksn ustune falan diyodu onu düşündüğüm için zevk alamadm saf gibu😁😁

Balaca ara Coxdan acilibe🤪bidənə o mivzu hagda danişmirg ama arada azca danişirda hec duşunursənmi fln kimidə😂😂

Kis_masali Peki bosaldiginda ne hissediliyor? ve biz iliski sirasinda ne hissederiz?

minaa sıcaklık hissediyorsun ama çok ıslanmışsan hissetmeyebiliyorsun tabi

Balaca əşi olmasada olar əsas sevgidi sevginiz varsa biri birinizə garşı hərşey olacag inşəAllah. Sənində dediyin kimi yaşıyip görəcoy😁🥰

Gknlll ha kendin için mi sormuştun kız ben de erkek boşalınca zannettim. Yani uçanlar kaçanlar titreyeler herkes farklı bi şey anlatıyor kişisel deneyim sanırım o biraz daha 🤭😅ufak bi titreme kasların kasılıp gevşemesi oluyor 🤷🏻‍♀️

Pandora Anladim canim tesekkur ederim, tekrardan kusura bakmayin fazla bilgim yok bu konular hakkinda :(

Peki biz kadinlar erkeklerden daha gec bosaliyormusuz dogrumu? ve iliski sirasinda bi acilik hissediyormuyuz? zevk aliyormuyuz?

Pandora allah seniii 😌😌😌😂😂😂
                                        Demiii haklıısın birde işte dediğim gibii yaklaşınca zaman böyle bilgisiz değilde neyin ne olduğunu öğrenmek iyii oluyor

minaa bence o durum kişiden kişiye farklı olabilir diye düşünüyorum.. çok çok çok afedersiniz ama böyle sürtünme olmuştu bizde sen ondan öncede bişeyler hissediyo olabiliyorsun🙈🙈🙈🙈