Balaca hayır öyle deme ilişki nasıl başlarsa öyle devam ediyor . İlerde evliliğinizde de rahat olmak istiyorsan kendi ve nişanlını şimdi den hazırla . Bir ömür aynı evde yaşayacağın adamın tercihlerini bilmiyorsun , neyden hoşlandığını , neyi sevmediğini de bilmiyorsun 😕 Cinseliliğin evlilikte ki rolünü büyük , bak burda kaç tane post açıldı problemli cinsel hayat , evlendim hala utanıyorum , hiç zevk almıyorum vs bir sürü görüyorsun . Sen onun isteklerimi karşılayabilecek misin veya oda aynı şekilde senin isteklerini , cinsel tercihler de uyumlu musunuz bunları konuşman gerekiyor ki ileri de problemler yaşamayasın 😊
İlk gece..
deleted_4033 simdi Ben nasil durduk yere o kunuyu aciyim 😂😂diyicek buda manyak cikdi . Kendisi acsin bi zahmet😂
Balaca Bilirsən necə elə əgər görüşürsünüzsə biraz yaxın məsafəli ol gözləmədiyi anda əlindən tut arada kaçamak yap öpücük kondur😄Sonra telefonda yavaş yavaş ilk geceden danışmağa başla məsələn denən nədənsə həyəcanlanıram ilk gecəni fikirləşəndə belə de yeri gələndə açığ danış özü başa düşəcək və qarşılığ verəcək🤪
Balaca nerelisin canım sen 😊
Balaca kişiye göre değişir önemli olan o gün içinde korku olmasın korkarsan daha bişey olmadan canın acır ogün kendini rahat bırak kendini kasma bacaklarını açabildiğin kadar aç kolay olur nişanlında anlayışlıysa aynı gün olmak zorunda değil zaten bir iki gün sonra tekrar deneyebilirsiniz
Balaca kişiye göre değişir önemli olan o gün içinde korku olmasın korkarsan daha bişey olmadan canın acır ogün kendini rahat bırak kendini kasma bacaklarını açabildiğin kadar aç kolay olur nişanlında anlayışlıysa aynı gün olmak zorunda değil zaten bir iki gün sonra tekrar deneyebilirsiniz
Miniminibirperi Azerbaycanliyim canim🤍
Kis_masali Bana ozelden yazabilirmisiniz bir sorum olucakk😭😭
minaa özel konuşma yok canim. Burdan da sorabilirsn istersn.
Kis_masali gercekten ilk gece nasil oluyor? iliski sirasinda neler hissediliyor? zevk aliniyormu ilk gecede? ben daha evlenmedim , yakinda evlenmeyi dusunuyoruz ama boyle konular hakkinda hicbisey bilmiyorumm
- Düzenlendi
minaa eger partnerin anlayisliysa ilk gunden yapmak zorunda degilsiniz canim. Once kendini hazir etmen lazim. Hazir oldugunda ilişki esnasinda kendini cok kasma,rahat birak ve kendini eşine birak. Ilk iliskide ben zevk almamistm. Istersem alirdim ama kendimi oraya odakladim,herkes cok aciycak oturamiycaksn ustune falan diyodu onu düşündüğüm için zevk alamadm saf gibu😁😁
Kis_masali Peki bosaldiginda ne hissediliyor? ve biz iliski sirasinda ne hissederiz?