minaa ilk ilişki haricinde kuruluk yoksa acı olmuyor. Tabi genelde daha geç boşalıyor kadınlar erkeklerin sistemi farklı 😅 ne demek rica ederim

Balaca kendini kasma canım rahat ol benim canım acımadı yani çok az acıdı
Ne meram ediyorsan sor çekinmeden cevaplarım ben

Balaca canim seni korkutmak istemem herkes bir değil, benmki çok zor ve acılı olmuştu canim çok yanmıştı, eşim öküz gibi sevişme olmadan yapmak istedi, zaten korkmuştum bacaklarım tirtir titriyodu, hayatımda hiç okadar acı yaşamadım 😒 kan geldi ilk sonra iki hafta yapamadik, bacaklarımi açamadım tramvam oldu resmen, sana tavsiyem rahat ol korkma, gerisi eşinde, Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah 🙏

9 gün sonra

Balaca kişiye ve partnerine göre değişiyor canım ön sevilme önemli benim zor olmuştu mesela

Asdfhhjk milletin değişik fantazilerini öğrenmek istemek te günah o zman neden merak edıpte soruyorsunuz ? İster nişanlıyken yapar ister sevgılıysen istersede evlıyken bu ne sizi ne de bir başkasını ilgilendirir..

4 gün sonra

Balaca canım biz bi denedik baktık olmuyo ara verdik eşinin sana yaklaşımı çok çok önemli bu konuda üçüncü denemede olmuştu biraz yanma gibi acı hissetmemistim ben 🤗

Balaca benim için inanılmaz zor olmuştu deniyodum deniyodum bi türlü yapamıyoduk çok canım yanıyodu ki hala da yanıyor arada canım değişen bişey olmadı ama sana tavsiyem rahat ol