Hanımlar merhaba. Bir konuda bilgiye ihtiyacım var. Bu ay sonu tayinim çıkacak taşınacağız. Daha önce uzun süre apartta eşyalı evde oturdum ilk defa taşınacağım. Bazı şeyler hakkında fikrim yok. Öncelikle elektrik su doğalgaz benim üzerime. Bunları taşınmadan kaç gün önce kapattırmak içim başvurmam gerekiyor? Erken başvurup kapanırsa malum evde bebek var çok zorlanırız. Son gün mü gitmek lazım? Kapatmaya geldiklerinde evde olmak lazım mı yoksa sistem üzerinden mi kapanıyor? Bunun dışında digiturk ve ttnet için biz kutuyu ve modemi alıp gidiyoruz gittiğimiz yerde ikisi için de tekrar müşteri hizmetlerini arayıp kurulum için gelmelerini mi bekleyeceğiz? Önceden nakil için başvuru gerekiyor mu? Farklı bir şehire taşınacağız bu arada il içi değil. Son olarak da nakliye ücretleri aşağı yukarı ne kadar ortalama 600-800 km arası için? Nakliye ile anlaşırken nelere dikkat etmem gerekir? Bu işin önem arz eden noktaları neler? Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Taşınma İşi
- Düzenlendi
Latte kidste görmüştüm bunu kimsenin bilgisi yok galiba oraya üye değilim okuyorum bazen 🙈 kayınvalidem evini değiştirdiğinde tamamen nakliye şirketi ile anlaştı çok memnun kaldı ama kendi evi olduğu için sedece giderek kapattırdı evde olmak şart değil, tüm elektrik su doğalgaz yeni evede taşınmadan açtırdı temizlik şirketi ile anlaştık girmeden önce hepsi halloldu internet içinde modem kurulumu servis aranarak oldu. Nakliye ücretleri Türkiye genelinde il il değişiyormuş 😊
- Düzenlendi
Latte geçen sene bizde tayin den dolayı taşındık şehir dışı . Doğalgaz , su , elektriği son gün yapmaya çalış işlemleri yaptırdığın gün kapanıyor tekrar eve gelmiyorlar kapatmak için . Modem için taşındıktan sonra Türk Telekom bayisini arayıp nakil yaptıracağını söylüyorsun evinde internet alt yapısı varsa direk modemini kuruyorlar bir miktar ücret alıyorlar . Ben 1100 km uzağa taşındım nakliye şirketini tanıyordum zaten 6000 civarı ücret verdim , eşyalarımın hiç biri yıpranmamıştı . Güvendiğin kaliteli yer ile anlaş yoksa bütün eşyaların çöp oluyor . Ben kendi çeyizi mi de aynı taşıma şirketiyle gönderdim ikisinde de bi problem yaşamadım .
deleted_4033 çok teşekkür ederim bütün sorularımı cevaplamışsın😊💗🌸