el_ebruli senaaak Doğumdan sorna bir yıla kadar gelmemesi veya düzensiz olması çok normal diyor doktorlar canım, sonrasında belki muayene olmak gerekir. Ama bir yıla kadar rahat ol. Ama adet olmayınca hamile kalınmaz diye bişey de yok haaa 😁😅
Pandora Doğumdan sonra kendiliğinden olmadım zaten spiral taktırdığım için onun bi kanaması ve adeti oldu şimdi ara ara kanama oluyor 1 günlük başka olmuyor 🤷🏻♀️ Zamanla değişirse bilmem
guzcicegi Sarisin123_ bende adet olmadan taktırdım 🤗 kanla gebelik varmi diye basıldıktan sonra takılıyor
Mirinda Ben lohusalığım biter bitmez oldum tam bir ay geçti üstünden yine oldum bugün hemen düzene girdi ama bir yıla kadar olmaması çok normal
guzcicegi Sarisin123_ rahmin toplandıktan sorna hicbir sıkıntı olmaz demişti doktorum hicbir yan etkisi yada olumsuz birşey söylemedi
el_ebruli senaaak Bana doktorum doğumdan üç ay sonra demişti adet falan bişey demedi canım bilemiyorum
Pandora senaaak takılıyor normal zamanlarda taktıranlar için sanırım o kural tam bilgim yok. Benim doktorum 40 çıktıktan sonra taktı