Kızlar aranızda yeniyim bı süredir takip ediyorum ama sessiz takipçilerdenim yani ben iç bacak muzdaribiyim g5 lenf drenaj vs duyuyorum ama yaptırmadım hiç yaptıran var mı nasıl yol izlemeliyim?

Mavili_ Kuzum, bilmiyorum o dediğini 🙈 ama tüm vücut yağ yakıcı egzersiz yaparsan iç bacağın hatta butun vücudundaki yağlar yakılır ve incelik tecrübeyle sabit, foto atcam bekle

Oooo çok iyi yapılan işlemlerin adı nedir hangi hareketleri yaptın

Gerçekten çok fark var ya bende istiyorum

4 ayda biraz sabır lazım bana gerçekten peki diyetle destekledin mi canım ya neler yedin neler içtin 🙈

Mavili_ hemen anlatıyım, ben yüksek.kiloda hamile kalmistim
          72 ile hamile haldim ben doğuma 80 le girdim, doğumdan sonra dussem de emzirme sürecinde 75 e çıktım kızım 6 aylikti tam başladım diyet ve spora (sezaryen doğum)
          Aralıklı oruç yaptım güne 2 bardak ılık suyla başladım hep kahvaltımı 11 12 gibi yaptım bir tane ara öğün yaptım Türk kahvesi eşliğinde yanına hurma,ceviz,bitter çikolata, kurumeyve ara ara değiştirerek.
          Akşam yemeğimi de max 18.00 de yedim günde 2 yeşilcay, en az 3 litre su, ara ara detoks suları, dukan birasi tükettim. Öğünlerde bol salata sebze, bazen kahvaltıda yulaf yedim puding gibi yapip 🌸 ayda 1 kere de 3 gün sıvı beslendim yani akşam öğünümü smootie şeklinde tükettim. Ekmek, makarna, pilav, ilk 2 Ay hiç yemedim.
          Bu şekilde 4 ayda 18 kg verdim. Yani benim kilo fazlalığı vardı baya. 57 ye düştüm. Spor olarak dediğim gibi ergin kırbaç yağ yakıcı tüm vücut egzersiz videolarını yaptım hep ilk zamanlar günde 15 20 dk, alışınca 50 60 dk kadar haftada 6 bazen 7 gün. Vücut ölçülerimdeki değişiklik te su şekilde oldu
          Göğüs 102-88
          Bel 88-64
          Basen 102-89
          Üst bacak 61-49 cm e düştü.
          Ne sezaryen göbeği kaldı ne bisey, kesinlikle tavsiye ediyorum ❤

Ama dediğim gibi benim kilo fazlam vardı oldukça, eğer seni kilo fazlan yoksa porsiyon kontrolü yaparak ve hamusiri, tatli, paketli gıdayı beslenmede sınırlı tutarak sadece sporla daha kısa sürede hedefine ulaşırsın🌸

Ben şuan 68 kiloyum ama bacağım acayip kalın geliyor bana ayıptır söylemesi eşimle birlikte olmayı bacaklarım yüzünden bile istemiyorum öyle söyleyeyim yani tabi söylediklerini dikkate alacağım tatil sürecindeyim şuan spor zor olur ama döner dönmez başlayacağım çok teşekkür ederim ☺️ uzun uzun yazmışsın sağol 💐

Mavili_ Rica ederim kuzum, yaşadığın psikolojik sorunların hepsini ben de yaşadım inan ki, eşim asla sorun olarak görmese de kendim çok cok sikayetciydim bu durumdan. Ama gerçekten verdiği özgüven inanılmaz, hem ilişkiye de yansıyor kesinlikle 💕 tatildeymissin şimdi tadını çıkar dönünce tam motivasyon ile başla, aynaya baktıkça haftadan haftaya kendindeki değişimi gördükçe mest olacaksın 🥰🌸

bittercikolata süper değişim ya çok imrendim😍 siyahlı olduğun fotoda kaç kilosun ben de dış görünüş olarak böyleyim 63 kiloyum çok şikayetçiyim kendimden

@bittercikolata yaa maşallah yeni doğum yaptım bebeğim şuan üç buçuk aylık sezeryanliyim , göbek basen popo dan yan dertliyim , kilo vermemiş halinoze benziyor şuan ki halim sizi örnek vererek benzetme yaptım yanlış anlamayın lütfen bende o dediğiniz videoyu açıp yapsam toparlar miyim ? Sizi görünce mutlu oldum çok yaşayın emi 🥰 moralim bozulmuştu virüsten sebep çocuk ta küçük olunca dışarı da çıkamıyorum kara kara düşünüyordum nasıl incelicem diye ☺️ videoki hareketler dışında başka bişey yaptınız mı?

@bittercikolata bebeğim altı aylık olunca başlamayı dusuniyorum bende diyetle beslenmek acaba emzirmeyi etkiler mi ? Birde fotonuzun altına da yorum yapmıştım inşallah görürsünüz . Çok güzel moral oldunuz 💐

Annesivekizi sağol kuzum benim teşekkür ederim, valla hayatımda ilk defa diyet yaptım iradeli olunca kesinlikle yapılıyor kendine inan aynada kendini gördükçe mest olucaksin😍❤