ilişkiden sonra yarım saat yatıyorum ben bi de belimin altına yastık koyuyorum

Imren canım genelde gün aşırı ve 2-3gun arayla yapman gerekiyor.

Imren bi de geçen gün okudum bi soğan suyu içiliyormus o içini temizliyormus sonra hamile kalması kolay oluyormuş, ne kadardur olmuyo ,

Imren Meryem ana otu varmış onunda faydasını görenler çok, ne kadar umutla istiyosundur tahmin edebiliyorum, rabbim inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin, 6 ay çok uzun bi süre değil ama kimisinin geç olur , korunmak için ilaç kullandinmi hiç yada âdetin düzenli oluyo mu

Imren bende altı ay kalamadım sonra bigün ilişkiden sonra ayakları havaya dikip yarım saat bi yattım hamile kldım 😄

Imren illa o günleri takip etmeyin ve çocuk olacak çocuk olacak diye ritimleyerek yapmayın akışına bırakın. 6 ay uzun bir süre değil herşeyin zamanı vardır :)

Imren stres yapıyorsan olmaz bu ay hamile kalacak mıyım diye düşünme boşver biraz bebeği inşallah hamile kalırsın kısa zamanda iki ay kadar umursama hatta ne zaman adet olacağına bile bakma ilişkiden sonra yarım saat falan beklemene gerek yok ayağa kalkmama durumunu yapma yani öyle pek takma inşallah güzel haberlerini alırız

Stres hiç yapma hiç düşünme.. birde folik asit kullanırsan daha kolay oluyor doktorla görüş

Imren yumurtlama dönemini takip et ozamn ilişkiye girin birde tek seferlik olcak iki üç defa yapmayn

Imren Bazen hiç bir sağlık sorunu yoksa bile psikolojik olarak da kalamıyor insan kafaya takmak etkiliyor. Rahat olun kendinizi ona adapte yaşamayın. Biliyorum çok zor bende 2 yıl cebelleştim ama. Aman olmazsa Allah kerim dediğim ay hamile kaldım ondan diyorum 🌷

İnstagramda ovulasyon testi satanlar var onları al istersen ben 1.5 yıl uğraştım onu kullandım hamile kaldkm