Yemek porsyonlarını küçült tarçınlı kahve iç tok tutuyor gece yatmadan önce pul biberli zerdeçallı yoğurtye yağ yakımına yardımcı oluyr yüryüş yap akşamlr sabahta evde hareket çalışabilirsn çok veriliyo

Sessizhatun ekmegi mutlaka kesmek porsiyon kucultmek ve aksam 6/7 den sonra hicbisey yememek gercekden ise yariyor ama irade lazim iste.. bol su sonra iste arkadasin yazdigi seyler faydasi oluyor ama ben 3 gun yapiyom sonra birakiyorum.. cok caylar da denedim odem yagdan gidiyor iste

Sessizhatun sekerin her türlüsünü hayatından cıkar un olan hiç bişeyi yeme tarhana corbası bile buna dahil çikolatayı kes asitli gıdalardan uzak dur sadece sade soda iç yemeklerini duzenli ye sabah ve aksam iki ögün şeklinde aksam en gec 8 den sonra hiç birsey yeme bol su yeşilcay iç bide yemeklerle sıvı alma migdeyi şişiriyor nişastalı seylerden uzak dur ben bunları yaparak iki haftada 6 kilo vermiştim bide sabahları ac karnına zencefille zerdaçallı sıcak su yapıp içiyırdum yada yesıl çayın içine karıştırıyordum Ahmed apa diyeti var 1ci seviyesinin kendimce uyarladım hatta çikolataya dayanamıyom diye arada kacamak yapıyordum ama şuan okadar iyi hissediyomki karnım dümdüz oldu sırtım daraldı eski kıyafetlerime sıgıyorum artık kendıme hep dar yada göbegi acık tişörtler alıyorum evde gıyım dıye kendimi gördükçe cok mutlu oluyorum bi enerjik hissediyorum 🥰 zayıfla kız yaparsın sen ben yaptıysam herkez yapar 🙈 benki yemek yemege aşık bir insandım kolasız çikolatasız 1 gunum gecmez geceleri uykumdan uyanıp bebe pisküvisi ve sut içen bir insandım 🙈

Ceren1234 helal olsun valla sana kiz.bende başaracagim insallah.bende kolasiz cikolatasiz yapamiyorum ama deniycem hersey dümdüz bir karın için😅😁

Yaaa ne kadar sağlıklıdır bilmiyorum,(araştırıp deneyin çok bilgim yok çünkü),isveç diyetiyle çevremde zayıflayan bir kaç kişi var metabolizmayı değiştiriyor galiba.

Sessizhatun Baska bir posta yazmıştım kopyala yapıştır yaptım 🙈 72 ile hamile haldim ben doğuma 80 le girdim, doğumdan sonra dussem de emzirme sürecinde 75 e çıktım kızım 6 aylikti tam başladım diyet ve spora (sezaryen doğum)
        Aralıklı oruç yaptım güne 2 bardak ılık suyla başladım hep kahvaltımı 11 12 gibi yaptım bir tane ara öğün yaptım Türk kahvesi eşliğinde yanına hurma,ceviz,bitter çikolata, kurumeyve ara ara değiştirerek.
        Akşam yemeğimi de max 18.00 de yedim günde 2 yeşilcay, en az 3 litre su, ara ara detoks suları, dukan birasi tükettim. Öğünlerde bol salata sebze, bazen kahvaltıda yulaf yedim puding gibi yapip 🌸 ayda 1 kere de 3 gün sıvı beslendim yani akşam öğünümü smootie şeklinde tükettim. Ekmek, makarna, pilav, ilk 2 Ay hiç yemedim.
        Bu şekilde 4 ayda 18 kg verdim. Yani benim kilo fazlalığı vardı baya. 57 ye düştüm. Spor olarak dediğim gibi ergin kırbaç yağ yakıcı tüm vücut egzersiz videolarını yaptım hep ilk zamanlar günde 15 20 dk, alışınca 50 60 dk kadar haftada 6 bazen 7 gün. Vücut ölçülerimdeki değişiklik te su şekilde oldu
        Göğüs 102-88
        Bel 88-64
        Basen 102-89
        Üst bacak 61-49 cm e düştü.
        Ne sezaryen göbeği kaldı ne bisey, kesinlikle tavsiye ediyorum ❤

Kesinlikle karatay öneririm 78ile başladım 2ay oldu şuan 62 kiloyum tabi her gece 1saat leslie ile birlikte 🤗

Sessizhatun youtube da tanju kocu izleyebilirsin yarim saatlik dans videolari var spor yapmayi sevmeyen biriysen benim gibi inan bana cok keyif alacaksin hem dans ediyorsun hemde efektif bir sekilde spor yapiyorsun. Sık sık yaparsan hemen gelismeleri göreceksin. Ben eglencesine yapiyordum ama zayifladim ve göbek neredeyse hic kalmadi cünkü spor yaparsan zaten cok da su icersin miden dolu oluncada cok yemek yemezsin. Böyle cok daha saglikli bence sekerli icecekler tatlilari az tüketirsen daha hizli sonuca varirsin. Diyetler yapip sonra bütün kilolari geri almaktansa yavas yavas ama kalici bir sekilde zayiflamak daha mantikli bence ☺️🌸

Bnde ayni dertten muzdaribim 97 ile hamile kaldim hamileligimde 15 kilo verdim dogum yaptim 20 kilo olarak geri aldim hic biseyime giremiyorum sinirlerim bozuldu etrafimdaki herkes sistin iice die laf sokmaya basladi instada bisey gordum iice arastirdim kullananlar cok memnun aldim bnde 5 gun oldu kullaniyorum ciddi tatli istegİni baskiladi sbh kalkip aksama kdr gidip gelip biseyler yiyiodum surekli onu baskiladi sbh kahvti aksam yemek ve surekli tokum gunde 3 litre su iciorum en az wc de Yatiyorum bazen ama ise yaramaya basladi diyo esim bilmiorum beni motive etmek icin mi soyluyo birde simdi bende hipotiroid die bisey cikti tirot hapina basladim daha hizli vericem ins magicalkapsul kuandigim hap damla ersubasi ndan bakabilirsiniz instadan oda kullaniyo suan ve kullanan herkes cok memnun