Rabia çok amin😁sonuca üzülme 1 hafta bekler idrar testi yaparsın ben pazartesi dijitalden yapıcam bir gün geciksin kan testine gidicem ama sanmıyorum bu ayda 😁

Kızlarr yardımmmmm hamile olabilirmiyim yoksa kuruntumu yapıyrm bilmyrm 😭

Sevgimnaz yok ben zaten kesin demiyorumda ALLAH nasip ederse istyrmda ki içimde olums his var

Am gögüslermde agrı var büyüdüler ve son iki haftadır sürekli akıntım var su gbi stresten mi neyden anlamdm.

Play storeda gebelik testi uygulaması vardı onu indirmiştim 20 soru vardı kendime göre cevaplamıştım baktım hepsi var hamileydim 😁

• Alev bunu yanıtladı.

Alev bak o his meselesine inanırım bende hissetmiştim

Sevgimnaz haha kız ına bakarsak kesn cift cift doğururuz. Onu gectm göğüslerimn büyümsne takıldm bn cnkü zatıfm ve baya ufak gögüslerm vardı smdi doldular. Anlamadım acaba iki seneden sonra ilişkiye grmekle alakası varmı

Sevgimnaz sendede ilk basta beyaz akıntı sonrAsındada su gbi akıntı olmuşmuydu hamile sandıgın zamanlar? Bnde cok fazls

Alev benımde goguslerım acıyo amaebuyumedı

• Alev bunu yanıtladı.

Deryasss benimkiler hem agırıyor hemde büyüdü. Ay psikolojim bozuldu rüyamda bile hamile oldugumu görüyorum artık

Deryasss canım ben de ovulasyon testine başladım geçen ay..Geçen ay ki tutmadı fakat, çift çizgiyi gördüğün gün+3 gün aralıksız birliktelik olması gerekiyormuş yani total 4 gün
                Ben de sadece geçen ay çift çizgi gördüğüm gün yaptım sadece o günü değerlendirdim🤦🏽‍♀️ Ama yumurtladıktan sonra çatlama olayı war ya onu kaçırmamak önemli
                Bu ara da göğüs acısını sadece hamileliğe wurma, regl inden öncele de olabiliyor bazen hormonel de olabiliyor hiç sebepsiz..En güzeli regl ini bekle sabırlı ol,çok stres yapma we günün 2,3 gün geçtiğinde idrar testi uygula😘

Mirr Anladim Kuzum evet oyle yapmali ben tedavide goruyorum zaten iki aydir

Rabia pazartesi yapıcam ama öylesine birşey umarak değil 🤗