Kis_masali minaa bi arkdsmin ablasi herhangi bi kremle her gun göğsünün etrafına saat yönünde masaj yapiyomustu. Etkisini de görmüş. Deneyebilirsn.
Panda minaa Pembishapp [upl-image-preview url=//i.imgur.com/y6ndlKD.jpg] Bunu bulsanız deneye bilirsiniz effekti var
Gizzemm minaa 70 beden sütyen kullanıyordum her gece yatmadan önce soğuk sıkım çörek otu yağı kullandım masaj yaparak sürüyordum yıkamıyordum 1 ayda 1 beden büyütüyor şu an 80 bedenim ve göğüslerim dolu dolu gözüküyor ben çok faydasını gördüm
Kis_masali Pembishapp canim kremin herhangi bi ismi yokmuş. Nemlendirici falan da olurmuş. Krem olsn yeter😁
Pembishapp Panda Azərbaycanlısız deyəsən. Öz dilimizdə də danışa bilərsən. Necə istifadə elediniz hardan aldınız,zəhmət olmasa məlumat verərdinizdə🙏🏻
Panda Pembishapp Selale Aha qızlar işə yaradı onu mən kosmetik mağasından almışdım 1ay)gündə səhər axşam onu saat yönündə yağı tökərək masaj edirsən 10 dəq kifayətdi əsası səhərlər onu etməkdi effekti olsun deyə.Sinə üçün çörəkotu yağıda faydalıdı istifadə edə bilərsiniz.Çörəkotu yağını aptekdende ala bilərsiz.Papayanı internetdəndə sifariş verə bilərsiz.Belə deyəsən kosmetik mağazalarda olur mən ordan almışdım.
Pembishapp Panda Bəs nə qədər böyümə oldu? Mən istifadə eləmişəm amma başqa krem,heç bir işə yaramayb.ona görə şok oldum. Əvvəlki halına dönmə fln olmadı? Bir də Bakıda qalansızsa hansı kosmetik mağazadan almısız bəs?🥲
Panda Pembishapp Subay vaxtı istifadə etmişdim can istədiyim böyümə oldu yəni dahada abartı böyümə istəməmişdim.Onu azadlığda metro terefde kosmetika mağazasından almışdım
Panda Selale Canım mən onu subay vaxtı istifadə etdim papayanı 3 manata amma çörək otunu 15manata almışdım hardasa 3 ilin söhbətidi indi qiymətləri bilmirəm😄