Mavisim20
Sütün meme boyutuyla ilgisi yok aslında.
Eşinizle aranızda olana bir şey diyemem tabiki, keşke sizi anlayabilse 😔 Benim eşim boyutunu hiç problem etmezdi, ben çok takardım, bir yaz denizdeyken iyice psikolojim bozuldu, çok beğendiğim bir bikiniyi bir kızın üzerinde görmüştüm, benim sadece giymeyi hayal edebileceğim bir bikiniydi, günlerce ağlamıştım elimde olmadan, kaç yılın birikimiydi resmen. O yaz tatil burnumuzdan geldi benim yüzümden, tabi eşim yine anlayışla karşıladı ama yaptır gitsin dedi, ben de artık kendimi böyle seviyorum vücudumu kabul ediyorum kandırmacasından çıkıp yaptırmaya karar verdim-ve bir bilezik bile bozduk bunun için. 10bin ₺ yaptırmıştım ben 2 yıl oldu tam. Hiç pişman olmadım, niye daha önce yaptırmayıp yıllardır kendime eziyet etmişim diye çok kızdım. Eşim böyle daha güzel tabiki diyor ama yine de yaptırmasaydın da olurdu diyor. Ama psikolojim düzelince hayatım evliliğim de çok farklı bir boyuta evrildi diyebilirim. Tamamen kendim oldum. Siz de çok üzülüyorsanız bunu ciddi olarak eşinizle konuşum derim iyice